Hakem hatalarına dair site editorumuzun yazısı.. Hakemlerin verdiği kararlar doğrultusunda,yine kara bir haftayı geride bıraktık.Yazmayayım diyorum ama hakemlerin verdiği o kararları gorunce elim gidiyor yine klavyeye,kendi kendime diyorum yaz Engin boşver. Benim anlamadığım bu hakemler seminelerlere gidiyorlar,eğitim alıyorlar,ustelik macta 6 hakem var ama bu hataları nasıl yapıyorlar?..Herkesin aklına gelen tek şey ise cifte standart!.. Kac sezondur yaşadığımız hakem hatalarının haddi hesabı yok buna dur diyecek kimsede yok!..Aslında var!..Tek care TFF'nin istifa etmesi..Bunu zaten daha once basın toplantısı yaparak,kortej duzenleyerek taraftarlarımız tekrar tekrar dile getirdi,fakat değişen bir şey olmadı.Hakemlerle ilgili Federasyonla ilgili MHK ile ilgili o kadar cok yazılacak şey var ki yazmaya kalksak gunlerce abartmıyorum aylarca bitmez.Bu cumle Bursaspor’umuz icin ileri geri konuşan bazı basın organları icinde gecerli. Benim asıl amacım sesimizi tekrardan duyurmaya calışmak bu tur şeyleri gundeme getirmek.Fazla uzatmaya gerek yok belkide ne kadar yazarsam yazayım boşa olacak dostlar.Cunku bu hakemler ve federasyon ne desek anlamıyor.Bu sezon ligin en başından sac baş yolmaya başladık.Onumuzde daha 25 hafta var.Allah yardımcımız olsun. Kulubumuzun en kısa zamanda bir acıklama yapması kanaatindeyim.. Daha susacakmıyız?.. Engin Batu/Bursasporluyuz.net
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Daha Susacakmıyız?..