Christoph Daum’un yardımcılarından İrfan Buz, Kayserispor macındaki son dakika golu sonrası yaptığı sevinc gosterisini acıkıkladı.. O tribunleri gorduğum zaman coşabiliyorum. Kayserispor karşısında o golu attıktan sonra taraftarlarla ve takımla birlik olmak istedim.. Bursaspor Teknik Direktoru Daum’un Yardımcısı Antrenoru İrfan Buz, kulubun resmi televizyonuna konuştu. Bursaspor’a geldiği icin cok mutlu olduğunu ifade eden Buz, "Ben uzun zaman Almanya’da yaşadım. Fakat her zaman bir ayağım buradaydı. Nereden geldiğimizi cok iyi bilen insanlarız. Burada kendi kulturumuzu yaşamaya calışıyoruz. Almanya’da da kendinizi Turk olarak kanıtlama acısından buyuk bir mucadele veriyorsunuz. Onu yaptığınız ve oradaki insanlar bunu gorduğu zaman kabul edebiliyorlar. Almanya’da yabancı olmak problem değil ama bazen Turk olmak sıkıntı olabiliyor. Turkiye’yi cok seviyorum ve o yuzden Bursaspor’a geldiğim icin cok mutluyum" diye konuştu. "KAYSERİSPOR KARŞISINDA GOLU ATTIKTAN SONRA TARAFTAR VE TAKIMLA BİRLİK OLMAK İSTEDİM" Bazen hırsının ve duygusallığının kurbanı olabildiğini belirten Buz, "Burada bu kadar buyuk ve guzel tesislerin olmasına şaşırdım. Bursaspor’a yakışıyor. Oyle bir kulube geldim ki bunu hissedebiliyorum. Bazen hırsımın kurbanı olabiliyorum. O tribunleri gorduğum zaman coşa biliyorum. Kayserispor karşısındaki golu attıktan sonra o taraftarlarla ve takımla birlik olmak istiyordum. Hırslı ve duygusal olduğum icin zaman zaman kendimi tutamıyorum. O yonden insanlardan ozur diliyorum. Yanlış anlaşılması. Onları seviyorum. O yuzden taraftara koştum" acıklamasında bulundu. "GELDİĞİMİZ DONEME GORE COK BUYUK ADIMLAR ATTIK" Takımdan ovguyle bahseden Buz, "Bence cok kapasiteli bir takımımız var. Geldiğimiz donemi kıyasladığımız zamana gore cok buyuk adımlar attık. Yetenekli futbolcularımız var. Calışan ve inanan insanlar her zaman bir yere gelir. Bu kapasitedeki olan futbolcularla bir yere geleceğimize inanıyorum. Bunu başaracağımızdan eminim" şeklinde konuştu. "TARAFTARIMIZ SABIRLI OLUP TAKIMIMIZA İNANMALI" Son olarak taraftardan sabırlı olmalarını isteyen Buz, sozlerini şoyle tamamladı: "Bursaspor taraftarı bu zamana kadar bize buyuk bir destek verdi. Onlardan sabırlı olup, takımlarına inanmalarını istiyorum. Biz kesinlikle gerekeni yapacağız." Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- İrfan Buz: Hırsımın kurbanı oluyorum..