Arjantinli orta saha oyuncumuz Pablo Martin Batalla, cumartesi gunu oynanacak olan Fenerbahce macında taraftarlarımızın desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini soyledi. Cok zor bir musabakaya cıkacaklarını belirten Pablo Batalla, “Lig lideri ile evimizde oynayacağımız musabaka gercekten zorlu bir mac olacak. Taraftarlarımızın bizleri macın son duduğune kadar destekleyeceklerini duşunuyorum. Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Amacımız guzel bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılabilmek” dedi. Batalla ayrıca gectiğimiz hafta sonu oynanan Torku Konyaspor macının ardından Bursaspor TV’de vermiş olduğu demec ile ilgili bir acıklama yaptı. Batalla, “ Ulkenin en ucra koşelerinde bile bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın tukenmek bilmeyen desteğini arkamıza alarak kazandığımız Konyaspor macının ardından, takım otobusumuzde bu hafta oynayacağımız Fenerbahce macıyla ilgili sorulan soruya verdiğim cevapta kullandığım "taraftarımızın stadyumu patlatmasını bekliyoruz" ifadesinin, gerek sosyal medyada, gerekse taraftar gruplarımızın icinde bir hareketliliğe sebep olduğunu farkettiğim icin bu acıklamayı yapma gereği hissetmiş bulunuyorum. Taraftarımızın yaratıcı manevralarla suslenmiş mizah anlayışı ve enerjisi geldiğim gunden beri tum ic saha maclarımızda beni cezbetse de, sozlerimin; hele ki insan sağlığını tehdit edecek şekilde yanlış anlaşılması, asla istemeyeceğim bir olaydır. Kullandığım cumledeki "stadyumu patlatmak" ifadesi, yalnızca ve yalnızca, stadyumu hıncahınc dolduracaklarından tek bir saniye bile şuphe etmediğimiz taraftarımızın gerek pankartlarıyla, gerekse zaman zaman sağır edici seviyelere ulaşan tezahuratlarıyla macın bitiş duduğune kadar sahada olacak bizlere vereceği desteği ifade etmekte olduğunu şampiyon taraftarımıza resmi sitemiz aracılığıyla belirtmek isterim. Futbolun guzellikleriyle ve zaferle dolu bir gece olması dileğiyle” dedi. Bursaspor.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Batalla'dan Taraftara Mesaj