Vestel Manisaspor Teknik Direktoru Yılmaz Vural, Genclerbirliği macından sonra yaptığı acıklamada, kazanmak zorunda oldukları bir macı kaybettiklerini soylerken, "Surahi kırıldıktan sonra uzulmenin faydası yok" dedi. Vestel Manisaspor Teknik Direktoru Yılmaz Vural, mactan sonra yaptığı acıklamada, "Dun oynanan maclardan sonra kazanmış olsak cok iyi olacaktı. Beraberliğe bile uzuleceğimiz bir macı maalesef kaybettik. Rakiplerimizin kaybetmesi bizim icin teselli oldu. Boyle kotu bir havada oynamamız bizim aleyhimize oldu. Hava şartları rakibe yaradı. Biz, uzun toplarla oynayan bir ekip değiliz. Rakip beraberlik uzerine kurmuştu planlarını. Macta Allah'ın gazabına uğradık diye duşunuyorum. Sonuc itibarıyla kazanılması zorunlu olan bir macı maalesef kaybettik. Hakem iyi bir mac yonetti, teşekkur ederim" dedi. Vestel Manisaspor'un bundan sonra işinin zorlaştığına dikkat ceken Yılmaz Vural, "Deplasman maclarımız var, iceride zorlu maclara cıkacağız. İşimiz gercekten zor. Bundan sonraki macların 6'sını kazanıp, 1'inde berabere kalmamız gerekiyor. Aslında biz ilk macları kazanıp rahatlamak istiyorduk, ancak goruluyor ki, hesaplarımız son 4 maca kadar surecek. Kadro sıkıntısı yaşıyoruz. 4 kalecimiz var, hepsinin durumu kotu. Biz, Martinez'i sectik. O da şu an istenilen seviyede değil. Son iki haftadır performansı kotu. Takımımızda sakat ve kart cezalısı olan oyuncular var. Bunlar nedeniyle kadro kuramıyoruz. Taraftarlarımız tepki gostermek de haklı. Ben de olsam aynı şeyi yapardım. Ancak kaybedilmiş bir şey yok. Nasrettin Hoca'nın bir lafı var, 'Surahi kırıldıktan sonra uzulmenin faydası yok.' Dağılma değil toparlanma zamanı. Hic şakası yok bu işin. Antrenor tek başına takımı kurtaramaz, futbolcu tek başına kurtaramaz. Bu bir ekip işidir. El ele vermeliyiz" diye konuştu. kaynak: ajansspor __________________