Kasımpaşa’nın, satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı yeni transferi Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan, lacivert-beyazlı takıma katıldığı icin cok mutlu olduğunu soyledi. Mısırlı kanat oyuncusu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, saygın isimlerle forma giyeceğini ve cok iyi takım arkadaşlarının olduğunu belirtti. Son olarak Belcika’nın Anderlecht takımında forma giyen "Trezeguet" lakaplı kanat oyuncusu, Turkiye ve Kasımpaşa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kasımpaşa’ya geldiğim icin cok mutluyum. Burada cok iyi takım arkadaşlarım var. Burada saygın isimlerle forma giyecek olmaktan memnunum. Kariyerimde daha once uzun sure Mısır’da forma giydim. Kasımpaşa ile transferim konusunda uzun suredir goruşuyorduk." ifadelerini kullandı. "Lakabımı, teknik direktorum taktı" Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan, "Trezeguet" lakabının, kucuk yaşlarda Mısır’da forma giyerken teknik direktoru tarafından takıldığını ifade etti. Mısırlı futbolcu, "Kucuk yaşlarda futbol oynarken, teknik direktorum bana ’Trezeguet’ lakabını taktı. Kucukken traşımı aynı Trezeguet gibi yapardım. Arkadaşlarım da beni ona benzetirlerdi." diye konuştu. "Super Lig, Mısır’da takip ediliyor" Kasımpaşa’ya transfer olmadan once Fransa ve Rusya gibi ulkelerin takımlarından da teklif aldığını vurgulayan 22 yaşındaki futbolcu, Super Lig’in Mısır’da cok yoğun bir şekilde takip edildiğini dile getirdi. Turkiye’nin oldukca guclu bir lige sahip olduğunu aktaran Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan, şunları kaydetti: "Bu sene cok iyi calışmamız ve guzel oynamamız gerekiyor. Kulubun bizden cok fazla beklentisi var ve biz bunları yerine getirmek istiyoruz. Super Lig’de henuz tanıdığım futbolcu yok. Super Lig, Mısır’da cok yoğun bir şekilde takip ediliyor." "Kasımpaşa isterse kalırım" Mısırlı futbolcu, kariyerinde cok fazla hedefinin bulunduğunu ama en onemlisinin Kasımpaşa’da iyi bir performans gostermek olduğunu soyledi. Lacivert-beyazlı ekibe 1 yıllığına kiralık olarak gelen genc futbolcu, sozlerini şoyle tamamladı: "Kariyerimde ne olacağını ben de duşunuyorum. Ozellikle Turkiye’de ve Kasımpaşa’da oldukca mutluyum. Ben şu anda rahatım ve burada kalmak isterim. Bu yıl Kasımpaşa’dayım ama isterlerse seneye de kalmaya hazırım." Gunluk Gazeteler.
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- İbrahim Hassan: Kasımpaşa’ya geldiğim icin cok mutluyum