Başkanımızdan basın acıklaması
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Başkanımızdan basın acıklaması
-
05-10-2019, 03:46:16Sevgili ANKARAGUCLULER, bizler uc aya yaklaşan bir suredir Ankaragucu’nu yaşatmak icin yonetim olarak mesai saati gozetmeksizin 24 saat mucadele etmekteyiz. Bizler Yonetime gelmeden once kulubumuz tahrip edilerek ici boşaltılmış, futbolcular alacaklarından dolayı TFF’ye ihtar cekmiş, personel maaşlarını aylarca alamamış, mali ve idari yapısı bozulmuş, yabancı futbolcu ve teknik heyet borclarından dolayı FİFA’nın -6 puan ve kume duşurme cezası tehdidiyle karşı karşıya kalınmış, tum gelirlerine haciz konulmuştur. Dolayısıyla yaşamsal faaliyetlerini yapamaz halde iken ben ve ekibim tum bu karanlık ve karamsar tablolara rağmen Ankaragucu’nu yaşatmak uğruna elimizi değil govdemizi taşın altına koyarak bu zorlu gorevi ustlendik. Ankaragucu’ne verilen tahribatın cok derin olduğunu ve bu yaraların kısa zamanda sarılamayacağını camiamız ve kamuoyunca bilinmesi ve beklentilerinde bu doğrultuda olması kanaatindeyiz. Bu kısa zamanda Ankaragucu’nu Kurumsal bir yapıya kavuşturduğumuzu, personel ve futbolcu alacaklarının odendiği, onemli ve oncelikli olan FİFA ile ilgili problemlerin cozumu icin bizzat Ankaragucu başkanı olarak yurtici ve yurtdışında temaslarda bulunup % 80′ lik kısmını yeniden yapılandırılarak -6 puan ve kume duşme tehdidi bertaraf edilmiş ve kalan kısmı ile ilgili calışmalarımız devam etmektedir. Kulubumuzun A Takımını guclendirmek ve alternatifler sağlayabilmek amacı ile Altyapıdan secilen yetenekli 5 genc futbolcumuzla profesyonel sozleşme imzalanarak kulubumuze kazandırılmıştır. Sezon sonunda sozleşmesi biten profesyonel futbolcularımızla goruşmelere başlanmış olup, Milli kalecimiz Gokhan AKKAN’la 3 yıllık sozleşme imzalanmıştır. Bu zorlu sureci birlik ve beraberlikle aşacağımıza olan inancımız tamdır. Sabır, metanet ve kararlılıkla yılmadan mucadelemize devam edeceğiz. Saygılarımla, MKE Ankaragucu Spor Kulubu Yonetim Kurulu Adına Başkan Mehmet YİĞİNER Kaynak __________________