Depetris: " Rize'de başarılı olmak istiyorum"
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Depetris: " Rize'de başarılı olmak istiyorum"
-
05-10-2019, 03:46:00Caykur Rizespor'da Adanaspor macında attığı golle takımını galibiyete taşıyan Arjantinli forvet oyuncusu David Depetris, "5 yıl Slovakya' da oynadıktan sonra Rize'ye kısa surede adapte oldum" dedi. Teknik direktor Mustafa Denizli'nin isteği uzerine devre arasında PTT 1. Lig ekibi Caykur Rizespor'a transfer edilen David Depetris, Slovakya'da oynadığı son yıl 19 macta 16 gol attı, 3 asist yapıp 1554 dakika sahada kaldı. Trencin takımında 5 yıldır oynayan golcu oyuncu, 144 macta 94 gol atma başarısı gosterdi. Caykur Rizespor forması altında oynadığı 8 macta 6 gol atan Depetris, gollerin tamamımı macların ikinci yarısında attı. "SOZ VERDİK VE KAZANDIK" Adanaspor'u mağlup ederek cok onemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Depetris, karşılaşmayı değerlendirirken şoyle konuştu: "Macın ilk yarısında yuzde yuz 2 gol pozisyonunu değerlendiremedik. Ancak devre arasında soyunma odasında soz verdik. Bununla da ikinci yarıya macı kazanacağımıza inanarak cıktık, attığım golle de one gectik. Farkı artıracak pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Onemli olan kazanmaktı, biz de kazandık." "DOĞRU ZAMANDA GOL ATTIM" Forvet oyuncusu olarak her zaman golu duşunduğunu de sozlerine ekleyen Depetris, daha sonra şunları soyledi: "Gol olmasa da forvet oyuncusu olarak olumlu duşunmeye devam ediyorum. Bir hucum oyuncusu icin bu cok onemli. Cunku bir forvet gol kacırınca mental olarak geriye duşer. Adanaspor macı benim icin cok onemliydi. Cunku doğru zamanda gol attım. Takım olarak calışıyoruz. Bunun mukafatını da macları kazanarak alıyoruz. Ben 5 yıl Slovakya'da kaldıktan sonra Rize'ye geldim ve kolay adapte oldum. Rize'yi cok seviyorum. Burada daha başarılı olmak istiyorum." MUSTAFA DENİZLİ'YE ZİYARET Bu arada Basın İlan Kurumu Genel Muduru Mehmet Atalay, Caykur Rizespor teknik direktoru Mustafa Denizli'yi ziyaret etti. Caykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gercekleşen ziyarette Mustafa Denizli ve Mehmet Atalay, bir sure sohbet etti. Kaynak __________________