’İlk tepkim normal ama dozu fazla kacmış’
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- ’İlk tepkim normal ama dozu fazla kacmış’
-
05-10-2019, 03:45:44Harun Tekin, Kasımpaşaspor macında yaşadıklarını Olay Spor’a anlattı. Kasımpaşaspor macının sonunda bir taraftarla yaşadığı olay goruntuleriyle adeta gundeme bomba gibi duşen kaleci Harun Tekin icini Olay Spor’a doktu. Kendisine bir saldırı olduğu icin bu hareketlerin ortaya cıktığını belirten Harun, ’Baktım bir taraftar uzerime geliyor, kendimi korumak zorundaydım. Saldırı olduğu icin bu hareketler ortaya cıktı’ dedi. ’DURDUK YERE DUŞMEDİM’ Yediği golun ardından kafasına bir cisim geldiğini de belirten genc kaleci, şoyle konuştu: ’Ben orada yere duştum. Durduk yere duşmedim değil mi? Zaten abuk subuk bir golde yemiştik, sinirliydim. Baktım bir taraftar uzerime geliyor, kendimi korudum. Goruntuler zaten her şeyi anlatıyor. Uzerime gelen taraftarın yuz ifadesine herkes bir daha baksın.’ ’TUTMALIYDIM KENDİMİ’ Ben de kendimi kaybettim. Guvenlik gorevlileri gelene kadar yaptığım hareketler normaldi. Bunun icin pişman değilim ancak 3. ve 4.tepkileri yapmamam gerekirdi. Tutmalıydım kendimi. Mac boyunca zaten kale arkasından kufurler edildi. Tahrik edildim. Ben hicbirine cıkıp bakmadım bile. Kavgacı bir yapım hic yok. Beni bilen zaten biliyor. Cok uzuldum bu olay karşısında.’ ’FORMAYI ATTIM, FARKINDA DEĞİLİM’ ’Sabaha kadar uyuyamadım. Hangi insan kendisine saldırı olsa aynısını yapmaz. Cunku bir saldırı var. O kişi bana bıcak cekse ne olacaktı?’ Harun Tekin, yaşanan olayın ardından formasını yere atmasıyla ilgili olarak da, ’Formamı, eldivenlerimi yere atmışım, hic farkında değilim. Bunun icin pişmanım. Hatırlamıyorum kesinlikle’ diye konuştu. Olayspor __________________