2.Başkan Ali Ademoğlu, teknik heyet ve futbolculara guvenlerinin tam olduğunu soyledi. 'Kısa vadeli hedefimiz Turkiye Kupası' diyen Ademoğlu 'Biz her sene Avrupa kupalarına katılmalıyız. Camia olarak bu gucumuz var. Hocamız isterse transfer yaparız' şeklinde konuştu. Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu yeni sezon oncesi Olay Spor aracılığıyla onemli mesajlar verdi. Ademoğlu, Avusturya kampının ozellikle takımın kaynaşması acısından cok faydalı gectiğini ifade etti. Ademoğlu,'Kadroda belli rotasyona gittik. Elimizi cabuk tutarak gerekli takviyeleri yaparak kampa gittik. Burada ki birlik beraberlik ilişkisi bizleri fazlasıyla memnun etti. Oyuncular, yonetim, medya, teknik heyet arasında tam bir aile havası vardı. Taraftarlarımız ile birlikte bu goruntunun lig'de saha sonuclarına da yansıyacağına inanıyorum' dedi HEDEF AVRUPA OLMALI Bursaspor'un şampiyon bir takım olduğunun altını cizen Ademoğlu, 'Cabuk form tutmak istemiyoruz. Dalgalı değil, duzenli bir form grafiği istikrarlı sonucları da beraberinde getirecektir. Kısa vadeli hedefimiz Turkiye Kupası. Biz her sene Avrupa kupalarına katılmalıyız. Camia olarak bu gucumuz var. Uzun vadede tabi ki hedefimiz lig şampiyonluğu. Yonetim olarak takıma inancımız tam. Guzel gunler bizi bekliyor' şeklinde konuştu. GEREKİRSE OYUNCU ALIRIZ Transfer calışmaları hakkında da bilgi veren Ali Ademoğlu,'Deniz ve Emre'nin sakatlığı bizleri uzdu. Dzsudzsak ile yollarımızı ayırıyoruz. Bandırmaspor ve Trabzonspor'la yapacağımız hazırlık maclarının ardından hocamızla oturup konuşacağız. Eğer takımda eksikler varsa gerekli takviyeler yapılır. Mevcut oyuncularımızın kalitesinden hic bir kuşkumuz yok. Sonucta oyuncu almak icin de zamanımız var. Butcemiz doğrultusunda adım atacağız' dedi. İyi bir Bursalı, iyi bir Bursasporludur Taraftarlar ile ilgili uygulamaya gecirmeyi hedefledikleri projelerden de bahseden Ademoğlu,'Ben aynı zamanda Bursaspor adına kent konseyi yurutme kurulu uyesiyim. Onumuzdeki gunlerde 'kentlilik kulturunde ve bilincinde Bursaspor'un yeri konulu' bir panel duzenleyeceğiz. Burada kent-Bursaspor ilişkisini konuşacağız. Sayın başkanımız ve hocamız burada kendilerinin gozuyle taraftarı anlatacak. Amacımız burada taraftarlarımızın sorunlarını, beklentilerini, projelerini ayrıntılı bir şekilde konuşmak. Bir bakıma uygulamaya sokmayı duşunduğumuz 'taraftar meclisi'nin temellerini de burada atacağız. 'İyi bir Bursalı iyi bir Bursasporludur' ilkesi ile yolla cıkıp bu doğrultuda adımlar atmayı planlıyoruz' şeklinde konuştu. Olay