PTT 1'inci Lig takımlarından Goztepe'de kanında hepatit B virusu (HBV) tesbit edilen yeni transfer Famoussa Kone, "Son derece sağlıklıyım ve dimdik ayaktayım. Taraftarımız endişe etmesin, Gollerimle geliyorum" dedi. Virusu nasıl kaptığını bilmediğini soyleyen Malili golcu, tahlil sonucları cıkınca kendisinin de şaşırdığını belirterek, "Yapılan testler sonucu sadece taşıyıcı olduğum, karaciğerimin virusten herhangi bir şekilde etkilenmediği ortaya cıktı. Doktorlar mevcut tablonun futbol oynamama engel olmadığını soyledi. Dort gozle yeni sezonun başlamasını bekliyorum" dedi. Belirli periyotlarla doktor kontrolune gideceği, bunun dışında herşeyin yolunda olduğunu sozlerine ekleyen 22 yaşındaki futbolcu, "Tek duşuncem takımıma fayda olabilmek. Bunun icin tum gucumle calışıyorum. Taraftarımız merak etmesin. Onları atacağım gollerle coşturacağım" diye konuştu. Goztepe'ye geldiği icin heyecanlı olduğunu kaydeden Kone, "Gecen sezon Samsunspor'da oynarken Goztepe'ye rakip olmuştum. Cok ateşli bir taraftarı olduğunu o zaman gordum. Burada yıllardır gol ve golcu sıkıntısı yaşandığı soylendi. Artık boyle bir derdimiz kalmayacak" dedi. Haber Kaynak: Doğan Haber Ajansı __________________