Başkan Ali Ay, savunmaya takviye yapacaklarını acıkladı. Riske girmek istemediklerini belirten Ali Ay, 'Daha once sizin aracılığınızla stopere transfer olmayacağını soyledim fakat durumlar değişti. Herkesin gorduğunu bizde goruyoruz. Kısa zaman icerisinde bu sorunu cozeceğiz' dedi. Bursaspor'da hazırlık maclarında alınan kotu sonuclar yonetimi harekete gecirdi. Son oynanan Bandırmaspor macında ozellikle defans bloğunda yaşanan sıkıntı sonrası Başkan Ali Ay'ın Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu ile bir goruşme gercekleştirdiği belirtildi. Ozellikle stoperlerin durumundan memnun olmayan Ay ve Hamzaoğlu ikilisinin zirvesinden takıma takviye yapılması yonunde bir karar cıktı. GORUŞMELER DEVAM EDİYOR Bursaspor Başkanı Ali Ay, OLAY Spor'a yaptığı acıklamada stopere takviye yapacaklarını belirterek 'Daha once sizin aracılığınızla stopere transfer olmayacağını soyledim fakat durumlar değişti. Herkesin gorduğunu bizde goruyoruz. Riske girmek istemiyoruz. Stoper takviyemiz olacak. Oyuncularla goruşmelerimiz devam ediyor. Kısa zaman icersinde bu işi bitirmek istiyoruz' dedi. OLCAN'IN DURUMU Galatasaray'dan Olcan Adın'ın durumunu da değerlendiren Ali Ay 'İnanın ne olacağını bende bilmiyorum. Biz şartlarımızı sunduk bekliyoruz. Olursa olur, olmazsa da olmaz.' diye konuştu. Daha once Pablo Martin Batalla ve Tomas Sivok'tan indirim isteyeceklerinin hatırlatılması uzerine Ali Ay 'Şuana kadar ikisinle de goruşmedik. Ahenk bozulmasın istiyoruz. Ancak ilerleyen gunlerde biraraya gelebiliriz' diye konuştu. Olay