Ertuğrul Ersoy, kendisini eleştirenlere sitem etti. Bursa'da bir anda yerden yere vurulduğunu ifade eden genc stoper 'Genclerin arkasında dursun herkes. Hata yapabiliriz belki ama bu forma icin elimizden gelenin en iyisini yaparız' dedi. Bursaspor'un Trabzonspor'la oynadığı hazırlık macının ikinci yarısında gorev yapan ve diğer karşılaşmalara gore daha derli toplu bir goruntu sergileyen Ertuğrul Ersoy, mac sonu sitem dolu acıklamalar yaptı. 19 yaşında bir futbolcu olduğunu ve hatalar yapabileceğini ifade eden genc stoper 'Ben de kendi durumumdan memnun değilim. Hatalar yapabilirim. Bunları kabul edemiyorum. Bursa'da bir anda yerden yere vuruldum. Bu mac bir anlamda geri donuşum oldu' dedi. BU ŞEHRİN COCUKLARIYIZ Kendisini geliştirmek icin cok calıştığını ifade eden Ertuğrul şoyle konuştu: 'Biz bu şehrin cocuklarıyız. Bizim arkamızda olun. Emin olun kimseyi yanıtlayacağız. 3-5 hazırlık macında kimse bizi harcamasın. Yeni Batalla'lar yeni Serdar'lar nasıl cıkacak?. Genclerin arkasında dursun herkes. Hata yapabiliriz belki ama bu forma icin elimizden gelenin en iyisini yaparız. Kimsenin bundan şuphesi olmasın' Olay Gazetesi
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- '3-5 macta bizi harcamayın'