Super Toto Super Lig’in son haftasında evinde Trabzonspor’u konuk edecek Caykur Rizespor'da Teknik Direktor Okan Buruk ve Kosovalı golcu Vedat Muric acıklamalarda bulundu. Caykur Rizespor Teknik Direktoru Okan Buruk, hem şehrin hem de oyuncular acısından galibiyetin onemli olduğunu belirterek "Trabzonspor macına odaklandık. Onemli bir mac. Ben bir teknik adam olarak bu maca futbol şoleni olarak bakmak istiyorum. Şehrimizin bu macı kazanmak icin tabii ki buyuk istekleri var. Taraftarımızın bu isteğine sahadaki oyunumuz ile en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz. Oyuncularım calışmalarını aynı disiplin ile surduruyor. Belki buyuk bir iddiamız kalmadı ama yukselebileceğimiz her sıra bizim icin onemli. O yuzden bu macı kazanmak istiyoruz." dedi. "Bu bir derbi macı" Buruk, bu macı bir derbi olarak nitelendirmek gerektiğini soyleyerek, "İki takımın da kazanmak icin elinden geleni yapacağı bir mac. Oyuncularıma da aynı şeyi soyledim. Biz bir futbol takımıyız. Saha icerisinde oynayacak oyuncularımız bizde Trabzonspor macında en iyisini ortaya koyacağız. Kazanmak icin elimizden geleni yapacağız. İnşallah kazanırız. Ligin sonunda taraftarımızın stattan mutlu bir şekilde ayrılmasına yol acarız" dedi. "Sezonu 3 puanla kapatmak istiyoruz" Antrenmandan once basın mensuplarıyla bir araya gelen Caykur Rizespor’un Kosovalı golcusu Vedat Muric, Trabzonspor u mağlup ederek taraftarları mutlu etmek istiyoruz dedi. Sezonu 3 puan ile kapatmak istediklerini ifade eden Muric, "Her takım macı kazanmak icin oynuyor ama bizim avantajımız kendi seyircimizin onunde oynamamız. Kendi sahamızda iyi oynadığımızı duşunuyoruz" diye konuştu.Sezonun ikinci yarısında kendinden soz ettiren Kosovalı oyuncu son maca kadar transfer teklifleriyle ilgilenmediği belirtti. Vedat Muric, "Kendi performansım adına mutluyum. Gol olsun asist olsun hic farletmez yeter ki takımıma katkı sağlayayım. Transfer konusuna gelince bir macımız daha var. O yuzden ben bu konuyla cok fazla ilgilenmiyorum. Zaten buyuklerimiz başkanlarımız hepsi ilgileniyor. Benim icin onemli olan performansım ve Trabzonspor macı" ifadelerini kullandı. Kaynak: DHA
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Okan Buruk ve Vedat Muric'ten acıklamalar