Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Ozturk, futbol takımı olarak iyi bir sezon gecirdiklerini belirterek, "Elimizden geleni yaptık. Onumuzdeki seneler icin iyi bir alt yapı oluşturduğumuzu bunun da devam edeceğini duşunuyorum" dedi. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Ozturk, Erkekler Hentbol Super Lig'de mucadele eden CIP Travel Antalyaspor'un iftar yemeğine katıldı. Etkinlikte Antalyaspor'un sezon değerlendirmesini yapan Ali Şafak Ozturk, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve iyi bir sezon gecirdiklerini soyledi. Başkan Ozturk, "Sezon başında felaket senaryosu geciren bir futbol takımı kulup durumundan şimdi gayet başarılı bir yerde sezonu bitirecek bir takım var" dedi. OZTURK: FENERBAHCE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ Spor Toto Super Lig Lefter Kucukandonyadis Sezonu'nun 34'uncu haftasında Antalyaspor'un Fenerbahce'yle karşı karşıya geleceğini anlatan Başkan Ozturk, Fenerbahce'yi yenmek istediklerini vurguladı. Başkan Ozturk, "Benim başkanlığım doneminde de Fenerbahce'ye karşı iyi bir performans cizdiğimizi duşunuyorum. Beklentimiz bu yonde. İnşallah kendi sahasında Fenerbahce'yi yeneriz" dedi. Ali Şafak Ozturk, onumuzdeki sezon icin oyuncuların sozleşmeleri hakkında kendi iclerinde değerlendirmelerde bulunduklarını anlattı. Başkan Ozturk, "Hocamızla birlikte karar veriyoruz. Devam etmeyi duşunmediğimiz oyuncular da var ama ağırlıklı olarak takımımızı koruyup ustune doğru takviyelerle takımı daha guclu hale getirmeyi duşunuyoruz" dedi. ANTALYASPOR, BULENT KORKMAZ'LA YOLA DEVAM EDECEK Antalyaspor Teknik Direktoru Bulent Korkmaz'dan gayet mutlu olduklarını soyleyen Başkan Ozturk, "Hocamızla devam etmek istiyoruz. Kendisiyle goruşmelerimiz devam ediyor. Yeni sezona Bulent hocayla girmek istiyoruz" dedi. Erkekler Hentbol Super Lig'de mucadele eden CIP Travel Antalyaspor'un ise 6 yıl once Antalyaspor bunyesinde kurulduğunu anlatan Başkan Ozturk, sezonu 2'nci bitirdiklerini ve ilk defa Avrupa kupalarına gitmeye hak kazandıklarını soyledi. Başkan Ali Şafak Ozturk, Antalyaspor Kulubu Derneği bunyesinde gecen sene kurulan Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı'nın Kadınlar 2'nci Ligi'nde iyi başarılar elde ettiğini soyledi. Ozturk, "Bayan voleybol takımının ilk senesi olmasına rağmen play-off'ları oynadı ve ciddi başarılar elde etti. Diğer amator branşlarda da ciddi başarılar elde ettik. Bu yuzden mutluyuz" diye konuştu. Antalyaspor Kulubu'nun tum spor branşlarını değerlendiren Başkan Ozturk, "Onumuzdeki seneler icin de iyi bir alt yapı oluşturduğumuzu bunun da devam edeceğini duşunuyorum" dedi. DHA __________________