Ozturk’ten Avrupa acıklaması!
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ozturk’ten Avrupa acıklaması!
-
05-10-2019, 03:40:42Antalyaspor Kulubu Başkanı Ali Şafak Ozturk, A Spor’a acıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlıların UEFA Kulup Lisansı alamamasıyla ilgili olarak da bilgi veren Ozturk, ellerinden geleni yapacaklarını soyledi. Fenerbahce macına galibiyet parolasıyla cıkacaklarını ifade eden Ozturk, “Avrupa’yı konuşmak guzel ama kulubun ciddi mali sıkıntıları arasında bu işler kolay olmuyor. Sezona başlarken felaket senaryosu cizilirken Antalyaspor’un nerelere geldiği takdire şayan bir durum. Avrupa’ya da umarım gideriz ancak kolay değil. Maddi durumdan dolayı UEFA lisansını da cıkarmak kolay değil. Ancak biz elimizden geleni yapmaya calışacağız” dedi. Nazım ve Doukara’ya teklif yok Nazım Sangare ve Souleymane Doukara ile ilgili olarak gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Ozturk, “Bize gelen resmi bir teklif yok. Nazım’dan memnunuz. Teklif gelirse değerlendiririz. Doukara da onemli bir futbolcu, sakatlıktan sonra daha az şans buldu ama Mevlut’un performansının yukselmesinin de etkisi var. İki forvetimiz de iyiydi. Doukara ile 2 ay once sozleşme yeniledik. Onumuzdeki senelerde de katkı sağlayacaktır. Teklif gelirse de değerlendiririz” diye belirtti. Korkmaz ile devam Bulent Korkmaz ile devam etmek istediklerini belirten Başkan Ozturk, “Teknik kadromuzdan memnunuz. Bu başarılı tabloda buyuk payları var. Kendileriyle devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Nihat Ozdemir’e destek TFF Başkanlığı’na adaylığını acıklayan Nihat Ozdemir’e de destek veren Ozturk, “TFF icin aday cıkacağını sanmıyorum. Nihat Ozdemir guclu bir isim. Guzel işler yapabileceğini duşunuyorum. Turk futbolunu yakından bilen bir isim. Burada da doğru hamleleri yapacağını duşunuyorum” ifadelerine yer verdi. Kaynak = Antalyaspor __________________