Kayserispor Deknik Direktoru Tolunay Kafkas'tan, 'Kulhanbeylik' cıkışı Kaysersipor Teknik Direktoru Tolunay Kafkas, takımının 3-1 kazandığı Gaziantepspor macı sonrası yaptığı acıklamada, 'Kimse bize Kulhanbeylik yapamaz' dedi. Macın hakemi Selcuk Dereli ile macın ilk yarısı ve ikinci yarısı başlamadan once aralarında gecen konuşma olduğunun hatırlatılması uzerine Tolunay Kafkas, bu acıklaması yaptı. Tolunay Kafkas, mac başlamadan once saha zeminin kar yağışı nedeniyle kotu olduğu ve macın oynanmaması gerektiği yonunde Selcuk Dereli'ye soylemi oldu. Tolunay Kafkas, bu uyarısının dikkate alınmadığını duşunerek macın ikinci yarısında da benzer uyarısı oldu. Mac bitiminde ise Selcuk Dereli ile tartıştı. Macla ilgili değerlendirmesinde gazetecilerin bu konu hakkında soru sorması uzerine Tolunay Kafkas, şu acıklamayı yaptı; "Bu sahada macın oynanmasının doğru olmayacağını soyledik. İkinci yarıda da soylediği ifadeye karşılık soylemlerim oldu. Kimse Kulhanbeylik yapamaz. Bunu da kendisi bilsin. Macı iyi yonetir. Kotu yonetir. Ona birşey diyemeyiz. Ama bize kimse Kulhanbeylik yapamaz. Benim bir tavrım var. Ben hakemlerle ilgili bu zamana kadar hicbirşey soylemedim" diye konuştu.