Prosinecki'den hakemlere gozdağı; "Yeter" Kayserispor teknik direktoru Robert Prosinecki, sarı-kırmızılı takımın yaşadığı ve ust uste gelen sakatlıkların yanı sıra skor sıkıntısı da cektiklerini belirterek, takımının son durumunu şoyle değerlendirdi "Uzun zamandır skor alma anlamında sıkıntı yaşadığımız bir gercek. Oyunların belli donemlerinde iyi şeyler ortaya koyuyoruz ama maalesef bunları bir araya getirip skora donuşturecek kadar iyi oynayamadık şuana kadar. Ama, ben butun iyimserliğimle umudumu taşıyorum. Bircok oyuncudan yoksunduk. Sakatlıklarla uğraşmak zorunda kaldık. Bursaspor macında da maalesef iki oyuncumuz kırmızı kartla cezalandırıldı, Salih 4'uncu sarı karttan cezalı duruma duştu. Galatasaray macında bu oyuncularımızı kullanamayacağız. Ama, halen daha kadromuzun geniş olduğunu, kaliteli oyuncular olduğunu biliyoruz. O oyuncuları bir şekilde iyi antrene edip, secip sahaya surmeyi planlıyoruz." "BİR CIKIŞ ARIYORUZ" Galatasaray'ın gucunu bildiklerini, ancak kendilerinin de bir cıkış aradığını belirten Kayserispor'un Hırvat calıştırıcısı, pazar gunu renktaşları ile oynayacakları karşılaşma icin "Galatasaray macı bizim icin cok onemli, zor mac. Eksiklerimiz var. Ama, sahaya hangi arkadaşımız cıkarsa cıksın, elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bir cıkış arıyoruz. Herkes, bu macın ağırlığının ve oneminin bilincinde. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Cok iyi calışıp mac saatinde en iyi form duzeyinde olup, en iyi sonucu almak istiyoruz." dedi "ZURAB VE NOBRE GALATASARAY MACINA YETİŞEBİLİR" Kayserispor'da Galatasaray macı hazırlıkları oncesi takımın as oyuncularından Bobo, Zurab ve Nobre duz koşu yaptı. Teknik direktor Prosinecki, duz koşu yapan Bobo ile ilgilenerek, kısa sureli goruşme yaptı. Robert Prosinecki, sarı-kırmızılı ekibin renktaşı ile oynayacağı macta Zurap ve Nobre'nin oynayabileceğini ima ederek, bu konuda şoyle konuştu: " Sakatların tedavisi suruyor. Zor kas sakatlıklarıydı. O yuzden donuşleri biraz zaman aldı. Zurab ve Nobre'den kısa sure sonra yararlanabileceğiz. Hafta icindeki durumlarına gore Galatasaray macında da oynatabiliriz. Doktor raporlarına gore, kucuk de olsa Galatasaray macında oynama şansı doğdu. Zurab'ın oynayıp oynamayacağı onumuzdeki birkac gun icinde netleşecek. Oyunculara da iş duşecek. Onlar istekli ve arzulu olursa, biz de antrenmandaki durumlarına bakarak yararlanmaya calışacağız. Bobo'nun da az zamanı kaldı ama en yakın donmesini beklediğimiz Zurab. Bobo'da birkac haftaya kadar aramızda olur." "HAKEMLER YAPABİLECEKLERİ TUM HATALARI YAPTILAR" Hakemlerin Kayserispor'la ilgili yapabilecekleri kadar hatayı 8 haftada yaptıklarına dikkati ceken Kayserispor teknik patronu "Basın toplantısında macın sıcaklığı, yuksek tansiyon ve gerilimden oturu cok fazla hakemlerle ilgili konuşmaktan kacındım acıkcası. Ama macı tekrar izlediğimiz zaman son dakikalarda o dirseğin gorulmemesi kabul edilebilecek ya da mazeretle acıklanabilecek bir davranış değil. Orda, bir takımın tum emeğinin, maalesef bir anlık hangi kelimeyle acıklamak doğru bilmiyorum ama hakem tarafından gozden kacması ya da taktir edilmemesi, bizi orda 1 puandan etti. Deplasmandan buraya getireceğimiz 1 puanla daha farklı ruh haliyle farklı moralle başlayacaktık Galatasaray macı hazırlıklarına. Hakemlerle ilgili bu saatten sonra cok da fazla bir şey soylemek istemiyorum. Herhalde yapabilecekleri kadar hataları yapmışlardır. Bundan sonra daha dikkatli olacaklardır diye umit ediyoruz. Sonucta onlar da bu işin parcası. Onları parametre olarak almadan kendi işimize yoğunlaşıp maca hazırlanıp, taraftarımızın desteğiyle de iyi sonuclar almak istiyoruz."şeklinde konuştu. Sporx __________________