Sivassporlu yıldızların kangal sevgisi
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sivassporlu yıldızların kangal sevgisi
-
05-10-2019, 03:34:25Sivassporlu yıldızların kangal sevgisi Cuma gunu evinde Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek olan Sivasspor'un başarılı iki ismi Ziya Erdal ve takım kaptanı Kadir Bekmezci antrenman sonrası 2003 rakımlı Merakum tepesindeki İc Anadolu Seckin Irk Kangal Kopeği Uretim Merkezini ziyaret etti. Burada bulunan kangal kopekleri ile yakından ilgilendi. Bekmezci ve Erdal, 'Kırkmir' ve 'Dağlı' isimli kopekleri ciftlik icinde gezdirip birlikte koşarak stres attı. Antrenman sonrası zaman zaman ciftliğe gelerek stres attıklarını belirten başarılı sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, "Antrenmanı bitirdikten sonra buraya geldik. Burada bulunan Kangal kopekleri muhteşem, cok gucluler. Burada onlarla vakit geciriyoruz. Bu ciftlikteki kopeklerin her biri bir yiğido ve şampiyon. Burada vaktimizi geciriyoruz. Her şey cok guzel gidiyor. Kopekleri tutmakta coğu zaman zorluk cekiyoruz. İkinci bir idmanda burada yapıyoruz diyebiliriz." dedi. Kangal kopekleri ile vakit gecirmekten memnunluk duyduğunu belirten takım kaptanı Kadir Bekmezci ise, "Bu ciftlikte bulunan kopekler muhteşem. Yapılarını gorduğu zaman insan ister istemez korkabiliyor. Ben bile coğu zaman korkuyorum. Dunyanın en guclu kopekleri. Zaten dunya capında biliniyor. Ben Belcika'dan geldim, oradaki insanlar bile Kangal kopeklerini konuşuyorlar. Bende antrenman sonrası buraya gelerek kopekleri seviyorum. Onlar ile eğlenceli zaman geciriyorum. Burada bol bol stres atıyoruz." dedi. İc Anadolu Seckin Irk Kangal Kopeği Uretim Merkezi sahibi Huseyin Yıldız ise Sivasspor'lu futbolcuların sık sık kendisini ziyarete gelerek kangal kopekleri ile ilgilendiklerini belirterek, bunun hem futbolcuları hem de ilgiden hoşlanan kopekleri memnun ettiğini dile getirdi. Sporx __________________