Sivas otobusune kavuşuyor!
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sivas otobusune kavuşuyor!
-
05-10-2019, 03:33:14Sivas Ticaret ve Sanayi Odasınca başlatılan Sivasspor'a Otobus Kampanyası cercevesinde kulube alınması planlanan ozel donanımlı otobusun siparişinin verildiği bildirildi. Sivas TSO'dan yapılan yazılı acıklamada, TSO tarafından Sivasspor Kulubu'ne ozel donanımlı otobus alınması amacıyla başlatılan kampanyada sona doğru gelindiği kaydedildi. Kulubun istediği ''Mercedes Trevago'' marka otobusun siparişinin verildiğinin belirtildiği acıklamada, otobusun nisan ayında Sivasspor'a bağışlanacağı bildirildi. İlk yarıyı lider bitirerek yeni yıla şampiyon giren Sivasspor'a yakışır tam donanımlı otobus icin duğmeye basıldığı kaydedilen acıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''TSO tarafından başlatılan ve başarıyla yurutulen kampanya amacına ulaşıyor. TSO yonetim kurulu ve meclis uyeleri, tuccar, sanayici ve işadamları, odalar ile yurt ici ve yurt dışındaki yiğidoların destek verdiği kampanya cercevesinde 320 bin Avroluk otobus sipariş edildi. Sivasspor Yonetim Kurulu ve teknik ekibin isteği doğrultusunda alınacak otobus uzerinde modifiye calışmaları yapılacak. Tam donanımlı bir hale donuşturulecek otobus nisan ayında torenle Sivasspor Kulubune hediye edilecek.'' TSO Başkanı Osman Yıldırım ise Sivasspor'un her zaman yanında ve destekcisi olduklarını belirterek, ''Sivasspor'umuza yakışır bu otobusu almak icin kampanyamıza destek olan herkese teşekkur ediyorum'' dedi. __________________