Diyarbakırspor'da, teknik direktor Mustafa Uğur, taraftara galibiyet hediye edemedikleri icin cok uzgun olduğunu soylerken, ''İyi oynayan bizdik ama gol yollarında beceriksizdik ve şans bizden yana değildi'' dedi. Uğur, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Karşıyaka karşısında aldıkları yenilgiden buyuk uzuntu duyduğunu, ancak takımın oyun mantalitesinin doğru olduğuna inandığını soyledi. Karşılaşmanın geneline bakıldığında galibiyeti hak eden takımın kendileri olduğunu belirten Uğur, ''İyi oynayan bizdik ama gol yollarında beceriksizdik ve şans bizden yana değildi. Rakibin ciddi bile denilemeyecek tek atağından gelen gol ile mağlup olduk. Ozellikle ic sahada yenildiğimiz ve taraftara galibiyet hediye edemediğimiz icin cok uzgunum'' dedi. Yeni transferlerin performansından memnun kaldığını ve futbolu doğru oynayan bir grubu sahaya surduğune inandığını ifade eden Uğur, ''Cağatay dışındaki transferler benden once yapılmıştı. Ancak tum transferlerin doğru yapıldığına inanıyorum. Sahaya surduğumuz arkadaşlarımızın performanslarını da beğendim'' diye konuştu. Teknik direktor Uğur, oyuncularla onlerindeki 3 macı konuşacağını ve kaybettikleri puanları bu maclardan alacakları puanlarla telafi etmek istediklerini soyledi. Kulup ikinci başkanı Fuat Dengiz ise yeni transferlerle eskilerin henuz tam kaynaşmadığını duşunduğunu belirterek, Karşıyaka macında takımın gol yollarında kısır kaldığını soyledi. Son iki macı birer gol ile kaybettiklerini hatırlatan Dengiz, ''Durumu değerlendireceğiz. Seyirci ve yonetim başarıya inanmış, takım da buna inanarak uygun şekilde yoluna devam etmeli. Taraftara layık olmamız gerekiyor. Artık ic ya da dış saha fark etmeden sadece galibiyet icin oynamamız lazım'' dedi. __________________