Bursaspor altyapısında dun yeni bir donem başladı. Bir suredir ciddi sıkıntıların yaşandığı Vakıfkoy'de Faruk Korkmaz'ın Genclik Geliştirme Proje Sorumluluğa getirilmesinin ardından rahat bir nefes alındı. Beytullah SUAT Dun ise altyapı antrenorleri icin imza toreni duzenlendi. Ancak bu kadar basit bir organizasyonda dahi yaşanan aksaklıklar pes dedirtti. Bursaspor kulubunun resmi yayın organından 17.30'da başlayacağı acıklanan imza toreni belirtilmeyen nedenlerden dolayı 1 saat gec başladı. YENİ BİR DONEM Gecmiş yıllarda parmakla gosterilecek işlere imza atılan altyapıda boyle bir organizasyonun dahi yapılamayacak duruma gelmesi uzuntu yarattı. İmza torenine Genclik Geliştirme Kurulundan Recai Ozdemir, İlyas Acar, Genclik Geliştirme Proje Sorumlusu Faruk Korkmaz ve altyapıda gorev alacak antrenorler katıldı. Recai Ozdemir, “Vakıfkoy'de yeni bir donem başlıyor. Antrenorlermize bizlikte birlikte calışmayı kabul ettikleri icin teşekkur ediyorum” dedi. İYİ ORGANİZE OLMAK LAZIM Bursaspor'da tekrar altyapının başına gecen Faruk Korkmaz ise şunları soyledi: “Bursaspor buyuk camia. Bu surec hepimize hayırlı olsun. Antrenor arkadaşlarımızla birlikte iyi işler yapacağımıza eminim. Gece gunduz cok calışacağız ve Vakıfkoy'u tekrar ayağa kaldıracağız. Biz buraya yabancı değiliz. Bize destek olan herkese teşekkur ediyorum. Genclik Geliştirme olarak iyi organize olursak guzel işler olacak.” Efsane tebrik etti Bursaspor'un efsane isimlerinden Mesut Şen, Futbol Okulu Koordinatoru Hakan Cenkciler'i başarılarından dolayı kutladı. ALTYAPIDA GOREV ALACAK ANTRENORLER Genclik Geliştirme Sorumlusu: Faruk Korkmaz Temel Eğitim Direktoru: Hakan Cenkciler Gelişim Direktoru: Yılmaz Burul U-21 Takım Sorumlusu: Musa Ozturk U-21 Takım Antrenoru: Okan Yılmaz U-19 Takım Antrenoru: Muzaffer Kabadayı U-17 Takım Sorumlusu: Harun Şen U-16 Takım Sorumlusu: Nurgut Ak U-15 Takım Sorumlusu: Serkan Turkay U-14 Takım Sorumlusu: Coşkun Eminoğlu U-13 Takım Sorumlusu: Hacı Murat Yılmaz Kaleci Antrenorleri: Koray Tanrıverdi, Naim Gurel, Tamer Coşkun Performans Gelişim Direktoru: Sebahattin Yenilmez Mac performans analiz: M.Coşkun Ozdemir İzleme Ekibi: Taner Ertaş Bursasporluyuz.org