Medical Park Antalyaspor Teknik Direktoru Mehmet Ozdilek, mactan sonra yaptığı acıklamada, 3 haftadır kaybettiklerini hatırlatarak, bugunku macın onemine değindi. Sıralamada yukarıda olma adına ve rakip olarak gordukleri Kasımpaşa'yı yenmenin onemine işaret eden Mehmet Ozdilek, "Karşılaşmanın genelinde zaman zaman gerginlik yaşadık ve bunun neticesinde oyundan koptuk. İkinci yarıda ucuncu golu bulduktan sonra 4, hatta 5'i de bulabilirdik. Ancak buna stres engel oldu. Bugun yukarılarda olma adına kazanmak onemliydi. Boyle stresli macta 3 gol atmak kolay değil. Takım bugun kazanmayı istedi ve galibiyeti hak etti. Tum futbolcularımı kutluyorum" dedi. Bir gazetecinin, mactan sonra taraftarın futbolcuları cağırdığını, ancak takımın taraftarı selamlamaya gitmediğini hatırlatması uzerine Ozdilek, "Bu takım taraftarı ile var olmalı. Taraftar olmaz ise bu oyunun tadı yok. Herkes takımını kayıtsız şartsız desteklemeli. Bizim taraftara tavrımızın olması mumkun değil" diye konuştu. Ozdilek, kırmızı beyazlı futbolculara 2 gun izin verdiğini de sozlerine ekledi. Medical Park Antalyasporlu Emre Gungor ise kendileri icin cok onemli bir mactan 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını soyleyerek, "Uzun zamandır kazanamıyorduk, onun stresi vardı. Bugun cok iyi mucadele ettik. İnşallah boyle devam edip Antalyaspor'u en iyi yere getireceğiz" dedi. Koray Arslan ise genel anlamda 3 puana ihtiyacları olan bir mactan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Bu skor umarım bundan sonraki maclar icin bir başlangıc olur. Arkadaşlar Kasımpaşa'nın ikinci golunde neye itiraz etti. Bilmiyorum, ama ben ofsayt diye elimi kaldırdım" diye konuştu. sporx __________________