’Hak ettiğimiz skoru aldık’
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ’Hak ettiğimiz skoru aldık’
-
05-10-2019, 03:29:27Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, macın ardından duzenlenen basın toplantısında galibiyetten dolayı futbolcuları ve taraftarları tebrik etti. Karşılaşma sonrası duzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, ’Futbolcu arkadaşlarımızı ve taraftarımızı tebrik ediyoruz. Hak ettiğimiz skoru aldık. Bu skoru gecen haftada alabilirdik. Macın ikinci dakikasında ikinci kornerimizi atıyorduk. Birlikte kazanmanın en buyuk gostergesi bu. Hafta ici basın toplantısı yapıp değişik konularda mesaj vereceğim. Bursaspor bugun sahada mucadele eden sadece A takımı ile değil Avrupa’da başarılı sonuclar alacak yıldızları cıkaracak bir kulup. Geniş bir ekip ile geleceğin planlamasını yapıyoruz. Kasımpaşa macını kaybettikten sonra ‘Bu takım Avrupa’ya gidecek’ dedim. Bugun sahaya cıkmadan oyuncularımıza ‘Kasımpaşa macında nasıl oynadıysanız bu macta da oyle oynayın’ dedim. Geleceğe yonelik onemli calışmalarımız var. Şehrin onde gelenlerinin bu projeye destek vermesi bekleniyor’ diye konuştu. ’FATİH HOCA OZELEŞTİRİ YAPIYORDUR’ Bir basın mensubunun Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim’in hakemler ile tartışarak oyundan atılmasını hatırlatarak ‘Saha icin hakem ve teknik adam diyalogu nasıl olmalı?! şeklindeki soruya ise Karaman, ’İyi niyet onemli. Butun hakemler ile uyum icerisinde devam etmeye calışıyorum. Fatih hoca Turkiye’nin onemli teknik adamı. Mutlaka o da oz eleştiri yapıyordur’ dedi. ABD’li oyuncu Maurice Edu ise, ’Bizim icin cok onemli mactı. Hafta icin antrenmanlarda maca cok iyi odaklandık. Macta cok iyi defans anlayışımız vardı. Kazandık ve bu da cok guzel bir şey’ şeklinde konuştu. ’TARAFTAR İNANILMAZDI’ Yeşil-beyazlı taraftarlara ovgu dolu sozler sarf eden Anton Ferdinand ise, ’Bizim icin sadece bu mac onemli değildi. Buraya geldiğimde ilk cıktığım macta muthiş bir taraftar vardı. Ancak bugun soylenecek bir şey bulamıyorum. Taraftarımız inanılmazdı. Macada cok iyi calıştık ve 3 puan aldık’ dedi. BEŞİKTAŞ CEPHESİ Beşiktaş Teknik Direktoru Samet Aybaba ise, ’Sezonun en kotu macını oynadık. Temposuz ve isteksiz bir takım goruntusu vardı. Bursaspor’da tam tersine cok istekliydi. Cok iyi mucadele ettiler. Boyle olunca da bu skor kacınılmaz oldu. Biz bu oyuncu arkadaşlarımız ve takımızla cok iyi başarılar kazandık. Yarından itibaren yanlışlarımızı duzeltme adına calışmalara başlayacağız. Mevcut kadromuzu en iyi değerlendirmeye calışıyoruz’ diye konuştu. Bir gazetecinin ‘Devre arasında nasıl bir hava yaşandı?’ şeklindeki sorusuna ise Aybaba, ’Bunlar yaşanan şeyler. Bu soru bile değil’ şeklinde tepki gosterdi. Tecrubeli teknik adam basın mensuplarının soru taleplerini ise geri cevirdi. ’BURSASPOR HAKLI BİR GALİBİYET ALDI’ Beşiktaşlı oyuncu Holosko da, ’Kotu bir akşamdı. Bursaspor haklı bir galibiyet aldı. Daha iyi oynayan taraf Bursaspor’du. Takım olarak ve taraftarlarımız icin uzgunuz. Onlar stadyumda macı izlemeseler bile evlerinde skoru gorunce uzulmuşlerdir. Onlardan ozur diliyoruz’ dedi. Oğuzhan Ozyakup ise, ’Bursa’yı tebrik etmek istiyorum. Cok iyi hazırlanmışlar. Maalesef 2 cabuk pozisyon ile gol buldular. 3. gol gelince de işimiz zorlaştı’ ifadelerini kullandı. Olayspor __________________