Tuncay'dan Alex ile Batalla kıyası..
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Tuncay'dan Alex ile Batalla kıyası..
-
05-10-2019, 03:29:11Tuncay Şanlı, 3-0'lık galibiyetle ayrıldıkları zorlu Beşiktaş macının ardından carpıcı acıklamalarda bulundu. Spor Toto Super Lig'in 28. haftasında Bursa Ataturk Stadı'nda Bursaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ev sahibi Bursaspor'un 3-0'lık skor ile sahadan galip ayrıldığı karşılaşmanın ardından Bursaspor forması giyen Tuncay Şanlı yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu. Mac icinde Gokhan Suzen ile yaşadıkları tartışma hakkında acıklamalarda bulunan Tuncay, "Oyundan cıktıktan sonra Beşiktaş yedek kulubesine şaka niyetiyle bir harekette bulundum fakat sonrasında yanlış anlaşıldığımı duşunerek macın ardından Samet Aybaba'dan ve kulubedeki arkadaşlarımdan ozur diledim. Gokhan Suzen saha icinde bana karşı kotu konuştu sanırım bu gerginlik oradan kaynaklandı." ifadelerini kullandı. Kendi performansını da yorumlayan Tuncay, "%100 hazır değilim. Sonuc itibariyle 2 yıla yakın bir suredir forma giymiyordum. Fiziksel olarak ve taktiksel olarak hazır olmaya calışıyorum. Hikmet Hoca ile takıma bir guven geldi ve performansımızın surekli arttığını soyleyebilirim. BATALLA İLE ALEX.. Alex ve Batalla'yı da kıyaslayan Tuncay Şanlı, "Alex ile Batalla aynı seviyede oyuncular. Kendisi ile oynamak cok keyifli hem kendisi oynuyor hem tam arkadaşlarını oynatıyor." dedi taraftarlara ve takım arkadaşlarına teşekkur ederek sozlerini noktaladı. Kaynak:SporX __________________