Bavulunu alıp, Buenos Aires’e giden cocuk
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bavulunu alıp, Buenos Aires’e giden cocuk
-
05-10-2019, 03:28:14Bursaspor’un 10 numarası, daha cocuk yaşta peşine duştuğu hayallerine ulaşmış gozukuyor… Arjantin’de nasıl bir hayatın vardı? Arjantin’deki hayatım cok rahat geciyordu. Kucuk bir kasabada doğdum, orada buyudum. Futbolcu olabilmek icin Buenos Aires’e taşındım. Bu da benim icin cok buyuk bir adım oldu. 14 yaşımdayken tek başıma yanıma biraz eşya alarak gittim. Bir kulupten teklif alarak mı gittin? Hayır. Teklif almadım. Kendi isteğimle gidip, takımlara başvurdum. Deneme idmanlarına katıldım. Arjantin’de boyle cocukların kalması icin kucuk pansiyon gibi yerler var. Ben de onlardan birinde kalmıştım. Bu o yaştaki bir cocuk icin iyi cesaret değil mi? Arjantin’de bunun gibi şeyler cok normal. Futbolcu olmak isteyen cocuklar kendilerini gostermek icin buyuk şehirlere gider. Arjantin’de neredeyse butun buyuk takımlar Buenos Aires’te olduğu icin genellikle oraya giderler. Hayallerini gercekleştirmek adına erkenden maceraya atılan Pablo Martin’in yolu bir gun ulkemize duştu; o yıla kadar “imkansız” denen bir başarıya ortak oldu ve o gunden beridir futbol topuyla olan resitalini surdurmekte, dun akşam da olduğu gibi… İyi ki o bavulunu alıp, başladığın yolda buralara uğramışsın Cordobalı cocuk… fourfourtwo.com. __________________