’Onlar kacar biz yakalarız’
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ’Onlar kacar biz yakalarız’
-
05-10-2019, 03:28:03Timsah’ın genc savunmacısı Avrupa hedefini mutlaka yakalayacaklarını belirterek ’İyi futbol oynuyoruz. Bunu tum Turkiye goruyor. Rakiplerimiz istediği kadar onde olsun. Hepsini geride bırakacağız’ dedi. TFF 2.Lig ekiplerinden Bugsaşspor’dan transfer edildiği vakit herkes birbirine ’kim bu cocuk’ diye sordu. Transferi epey bir zaman alan hatta o donem gerek Beşiktaş’ın gerekse MP Antalyaspor’un ısrarlı istediği iddia edilen Şener Ozbayraklı, kısa surede formayı kaptı ve savunmanın onemli isimlerinden biri oldu. Beşiktaş macında Basser’i bile yedek bırakan genc oyuncu kısa surede Super Lig’e alıştığının izlerini vermeye başladı. Mudafasının yanında, attığı gol ve yaptığı asistlerle de dikkat cekmeye başlayan Şener ile keyifli bir soyleşi yaptık. İşte Timsah’ın genc futbolcunun soyledikleri. Beşiktaş karşısında alınan guzel bir galibiyet var. Nasıl değerlendiriyorsun? Mactan onceki hedef kazanmaktı. Daha buyuk olduğumuzu gostermek istedik herkese.. Avrupa hedefi doğrultusunda kazanmak başka carede yoktu. Uzerimizde baskılar da vardı. Ancak iyi futbol oynayarak, iyi mucadele ederek sonuca gittik. Rakibe pozisyon vermedik. Bu galibiyeti camiamıza armağan ediyoruz. Biraz transferinden bahsedelim. Bir donem Beşiktaş’ta talip sana… Ben Bursaspor’a gelmeyi cok istedim. 2 sezon once de boyle bir durum vardı ancak gercekleşmemişti. Ailem Bursa’da yaşıyor. Bursaspor’a bir sozum vardı ve ben bunu tuttum. Beşiktaş beni cok istedi. İmza atmadan once surekli aradılar. Baskı da yaptılar. Ancak benim hayalimde yeşil beyazlı formayı giymek vardı. Şuan bunu gercekleştirdiğim icin cok mutluyum.Bursaspor bu ulkenin 5.buyuk takımı. Gelmemde taraftarın da tabii ki cok buyuk etkesi var. Dışarıdan baktığımız vakit tablo inanılmaz Hedefte Avrupa var. Lig’deki puan durumları da birbirlerine cok yakın… Aslında bizim bu işi cok daha onceden bitirmemiz lazımdı. Cok basit puanlar kaybettik. Daha ustlerde olmamız gerekiyordu. Ama endişe yok. Avrupa’ya gideceğiz. Rakipler ne kadar onde olursa olsun fark etmez. Hepsini yakalarız. İyi futbol oynuyoruz ve kaliteli futbolcularımız var. Herkes de bunu zaten goruyor Basser’le aranızda şuan bir rekabet var. Beşiktaş macında formayı sen kaptın… Rekabet her zaman olur. Başarıyı getiren en onemli faktor zaten budur. Bu kapışma bir futbolcuyu her zaman sıcak tutar. Basser cok kaliteli bir isim. Onu surekli izliyorum. Oğreneceğim cok şeyler var ondan. Bana bir şans geldi ve değerlendirdim. Tabii ki her futbolcunun inişli cıkışlı donemleri olur. Ben de bunu yaşayacağım. İyi olan her zaman formayı giyer. Seni stil olarak Gokhan Gonul’e benzetiyorlar... Herkes bunu soyluyor. O Super Lig’en en iyi sağ beklerimden biri. Zaten milli takımda da oynuyor. Ona benzetilmek bana gurur verir. Ben sağ bekte oynuyorum ama ileri ucta da gorev yapabilirim. Ama Bu hocamın işi. Nerede gorev verirse biz orada oynarız. Performansını nasıl goruyorsun? Ben TFF 2.Lig’den geldim. Şuan Super Lig’de oynuyorum. Alışmak kolay değil. Tempo oyuncular her şey değişik. Ben alışmaya calışıyorum. İyi gittiğime inanıyorum. Eksikler yok mu tabii ki var. Ama cok calışıyorum. Takımıma katkı sağlamak istiyorum. Hedeflerim arasında A Milli takım var. Boyle gidersem ay yıldızlı formayı giyeceğime inanıyorum. 2 alt lig’den geldin. Transferden once bir korku varmıydı? Tabii ki var, olma mı. İkinci Lig’de oynuyorsun, şampiyon bir takıma geliyorsunuz. Bu sureci atlatmak uzun surmedi. Alışma surece cabuk gecti. Ozguvenim bana bunu kazandırdı diyebilirim. Teknik Direktor Hikmet Karaman’ı nasıl değerlendiriyorsun? Hocanın cok hırslı. Bunu bize yansıtmasını cok iyi biliyor. Bizi etkiliyor. Ertuğrul hoca daha sakindi. Hocadan hocaya değişiyor tabii ki. Farklı antrenman metotları farklı teknikler. Mesela şimdi muzikle idman yapıyoruz. Dışarıdan değişik gorunebilir ama bize iyi geliyor. Onlardan oğreneceğimiz cok şeyler var. Trabzonspor macında attığın muhteşem golu anlatırmısın? Hayatımın en guzel golu olduğunu soyleyebilirim. Kaleyi vurdum ve gol oldu. Bir de takımın galibiyet golu olması da cok onemliydi. Umarım boyle guzel gollerim devam eder. Ara da bir atıyoruz ama guzel atıyoruz. __________________