Konyaspor'da borc 22 milyon lira![ST]
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Konyaspor'da borc 22 milyon lira![ST]
-
05-10-2019, 03:27:55Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, şu andaki borclarının 20 milyon lira olduğunu ve yıl sonuna kadar bu borcun 22 milyon liraya ulaşacağını soyledi. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, sezon sonuna kadar oluşacak giderlerle kulubun borcunun 22 milyon lirayı bulabileceğini soyledi. Şan, kulup binasında duzenlediği basın toplantısında, genel kurulda yapılan tuzuk tadilatının ardından yeni uye kayıtlarının başladığını belirtti. Kurumsallaşma adına onemli bir adım attıklarını ifade eden Şan, ''Uyelik giriş aidatı 1000, yıllık aidat ise 500 lira olarak belirlendi. Temennimiz; gercek anlamda dernek uyeliği yapacak iş adamlarını kulubumuze cekmek. Takımımızı hak ettiği yere getirmek icin tum Konyalı iş adamlarına ihtiyac var'' diye konuştu. Şan, uye konusunda sivil toplum kuruluşları ve sanayicilerle irtibat halinde olduklarını, ilk etapta 500, daha sonra bin, nihai olarak ise 3 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. BORC 20 MİLYON LİRA Bugun itibariyle kulubun borcunun 20 milyon lira olduğunu acıklayan Şan, "Sezon sonuna kadar oluşacak giderlerle borcumuz 22 milyon lirayı bulabilir. Konya gibi buyuk bir şehir icin cok kolay odenebilir gozukuyor ama kolay değil. Her hafta odemeler var. Futbolcularımıza muteşekkirim. Tum bu sıkıntılara rağmen olumlu bir tablo sergilediler'' ifadelerini kullandı. Şan, final haftalarında dernekler ve sivil toplum kuruluşlarınca her mac icin prim vadedilmesinin takımı farklı bir havaya sokacağını vurgulayarak, "Final haftalarına girdik. Kulup olarak sezon sonuna kadar 3 milyon lira bulmamız lazım. İmkanı olanlara, emanet verebileceklere yardım cağrısında bulunuyorum. Adanaspor macında taraftarlarımız 90 dakika durmadan destek vermeli. Gecen yıl yaşanan olaylardan dolayı Adanaspor taraftarı alınmayacak. Ankaragucu macı icin de alınmamalarını talep ettik. Konya hoşgoru şehri ama olay cıkarmak isteyenleri burada istemiyoruz. Ben takımımızın galip geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu Ntvspor __________________