Bursaspor’un Yenemeyeceği Takım Yok
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Bursaspor’un Yenemeyeceği Takım Yok
-
05-10-2019, 03:27:53Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor’u ziyaret etti. Harput, ’Bursaspor’un bundan sonraki musabakalarda bana gore yenemeyeceği hicbir takım yok. İnanmak cok onemli’ dedi. Akşam saatlerinde Ozluce Tesisleri’ne gelen Harput’u, Bursaspor Kulubu Başkanı İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, yonetim kurulu uyesi Nejat Colek ve Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman karşıladı. Futbolcularla bir araya gelen Vali Harput cumartesi gunu deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu macında takıma başarı diledi. ’Hicbirşey Bursaspor kadar Bursa’nın markası değil’ diyen Harput, ’Bursaspor 3 milyonun markası. İnşallah guzel gunleri hep beraber goreceğiz. Hikmet hocamızın goreve gelişinden sonra bugun ilk kez fırsat buldum. Ozellikle arzu ediyordum. Sizlerle beraber olduğum icin buyuk mutluluk duyuyorum. Bursa’da 5’inci yılı bitirdim. Son 4 yıldır Bursaspor Turkiye’nin en başarılı takımı. Buyuk başarılara imza attı ve tarih yazdı. Ertuğrul hocamızdan sonra Hikmet Karaman hocamız da 24 saatini Bursaspor’a vererek, Bursaspor’un başarısını taclandırmak icin caba sarfediyor. Kulup yonetimi ve şehir destek veriyor. Yeni başarıları gormek icin sabırsızlanıyoruz. İstikrarsız bir lig yaşıyoruz. Liglerde oyle bir tablo var ki, her an zikzak olabiliyor. 43 puanla 5’inciyiz. 3’uncu durumdaki takımın 46 puanı var. Heran ilk 3’e girme şansımız var. Bizim altımızdaki takımlar da oyle. ’BURSASPOR’UN YENEMEYECEĞİ TAKIM YOK’ Artık Bursaspor yavaş yavaş Anadolu takımı tecrubesizliğini atarak, kendine guvenen, kendinden emin, başarılara kanıksamış, buyuk takım fobisini atmış bir takım. Artık Bursaspor buyuk takım. Bursaspor’un bundan sonraki musabakalarda bana gore yenemeyeceği hicbir takım yok. İnanmak cok onemli. Son saniyeye kadar mağlup da olsanız, macı alacağız inancı insanın hırsını, heyecanını istim uzerinde tutuyor. 2 gun once yaşadığımız Galatasaray-Real Madrid macı. Butun mesele inanmak ve bırakmamak. Durmak yok yola devam’ diye konuştu. İBRAHİM YAZICI: BURSASPOR HEP ZİRVEDE OLMALI Vali Harput’tan sonra konuşan Başkan İbrahim Yazıcı, ’Bazı problemlerimiz var, ama bu masa yeri değil. Sayın valimiz samimiyetle hizmet etmiştir. Ben kendisinden hep yakınlık gordum. Kalpten sevdiğine de inanıyorum. Keşke herkes bu bilincte olsa. Cok nadir kuluplerden biriyiz. Kurumsallaştık. Huzurlu bir kulubuz. Herkes gorevini yapıyor. İleride inşallah daha iyi olur. Bursaspor hep zirvede olmalı. Bursa’da artık 5’incilik kotu bir netice. Buyukluğumuzu herkes kabul etti. Son macta takımımızla iftihar ettik. Artık işin finaline gidiyoruz. 6 macımız kaldı. Ligi iyi bir yerde bitirip Avrupa Kupaları’nda devam edeceğiz’ dedi. KARAMAN: KENDİSİNİ HEP ARAMIZDA GORMEK İSTİYORUZ Bursaspor Teknik Direkoru Hikmet Karaman da Vali Harput’a ziyaretlerinden dolayı teşekkur ederken, ’Kendisini surekli aramızda gormek istiyoruz. Projelerimiz uzerine de yardımlarını bekliyoruz’ dedi. Genc futbolculara onem verdiklerini belirten tecrubeli teknik adam, ’Gencler burada ağabeylerinin yanında pişiyor, deneyim kazanıyor. Genclere yatırım yapıyoruz’ diye konuştu. __________________