Hikmet Karaman yaptığı acıklamada, "Sıcak hava tempoyu olumsuz yonde etkiledi ancak istediğimiz galibiyeti aldığımız icin mutluyuz." dedi. Karaman, “ Gecen hafta Beşiktaş karşısında oynadığımız futbol ve aldığımız galibiyetten dolayı bugun favori gosterilen takım Bursaspor’du. Rakip oyuncuların Bursaspor’a karşı kendilerini gostermek adına iyi konsantre olduğunu gorduk. Gectiğimiz hafta oynanan Galatasaray – Mersin İdmanyurdu macını hatırlarsak nasıl bir oyun sergilediklerini gorursunuz. Cok direncli oynadılar. Ozellikle ilk yarıda defansımızda oluşabilecek acıklarda cezayı kesmek isteyen bir goruntu cizdiler. Ancak devre arasında futbolcularımız ile yaptığımız konuşmada macı 90 dakikaya yaymamız gerektiğini dile getirdik. Cunku rakibimizin yedek kulubesinde macı değiştirecek futbolcu gucu azdı. Aradığımız golu bulduk. Ondan sonra oyunu kontrollu oynadık. Kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bursa’dan buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkur ediyorum. Havaya girmeden son 5 haftayı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi. KUTLU; “ İYİ OYNADIĞIMIZ MACI KAYBETTİK” Mersin İdmanyurdu Teknik Direktoru Hakan Kutlu ise macın ardından yaptığı acıklamada şoyle konuştu; “ Maca cok iyi başladık. İlk yarıda cok net 2-3 gol pozisyonu urettik. 60 dakikalık bolumde Bursaspor’a oranla iyi oynadık. Oyun olarak ve pozisyon olarak cok ustunduk. Kendi yaptığımız bir hata sonucunda macı verdik. Golden sonra takımımızın direnci duştu. Bizim takımımızın genel hastalığı bu. İki-uc haftadır oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. Bana gore verilmeyen cok net penaltı pozisyonumuz vardı. Sıkıntılı bir mac oldu. İyi oynadığımız bir macı kaybettik. ” Bursasporluyuz.net __________________