Okan Buruk Rakiplerimizi Değerlendirdi
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Okan Buruk Rakiplerimizi Değerlendirdi
-
05-10-2019, 03:26:45PTT 1'inci Lig takımlarından Goztepe'de Teknik Direktor Okan Buruk rakiplerini değerlendirdi. Zorlu bir maratonun kendilerini beklediğini ifade eden Buruk, ozellikle gecen sezon Super Lig'den duşen Eskişehirspor ve Sivasspor'un yaptığı transferlerin abartılmaması gerektiğini soyledi. Kağıt uzerinde guclu kadrolara sahip olan ekiplerin ligde yer alacağını belirten Buruk, "Onemli olan yıldızları almak değil, takım kurgusunu oluşturabilmek. Ben transferlere bireysel olarak bakmıyorum. Ben, takım kurabilmenin onemli olduğunu duşunuyorum. Goztepe olarak guclu ve kaliteli bir ekip kurduk. Sahada hep birlikte hareket edeceğiz. Arkadaşlık ruhumuz bizi hedefe goturecek" diye konuştu. Ligde herhangi bir favori takım olmadığını da soyleyen genc teknik adam, "Maclar oynanmadan bunu bilmek cok zor. Her kulubun hedefleri var. Cekişmeli ve cok heyecanlı bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum. Bizim amacımız taraftarımızın desteğini alarak formamızın hakkını sonuna kadar verebilmek. Mucadeleden vazgecmez, oyun disiplinimizi bozmazsak guzel işlere imza atacağız" dedi. Yeni transferlerin de yapılacağı bilgisini veren Buruk, "Kulubumuzun sokağa atacak parası yok. Takıma direkt katkı sağlayacak oyunculara imza attıracağız. Laf olsun diye futbolcu transferi yapılmaz. O nedenle titiz davranmak zorundayız. Gelecek oyuncular da Goztepe'ye yakışacak" diye konuştu. İzmir - DHA __________________