Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay Bursa.com'un canlı olarak yayınlanan "Tribun" programına konuk oldu. Programda oldukca dikkat cekici ifadeler kullanan Başkan Ali Ay'ın sozlerinin dikkat cekici yerleri ise şoyle: - "Bizim hedefimiz cocuklarımızın da Bursaspor'u seyredebilmesi" - "Batalla ve Deniz transferi bizim donemimizde oldu. Bu arkadaşlarımızın katkıları ortada" - "Bu seneki hedefimiz mutevazi bir kadro kurarken Avrupa'ya gidebilecek bir takım olmak." - "Ben populist bir Başkan değilim. Kulubumuzun durumu ortada ve Dzsudzsak'ın satışı ile gunu yakalayacağız." - "Bugun bir benzinlik arasası alacaktık ancak bazı nedenlerden dolayı olmadı. Mudanya Belediyesi ile bir kac gun icinde mutabakata varacağımızı duşunuyorum." - "Onceliğimiz mali başarı olacak. Yoksa takım olarak bu başarıyı yakalayamayız." - "Taraftarımız lutfen gercekleri gorup hareket etsin. Sabah 10 gibi gelip akşam 8 gibi cıkıyorum." - "Hocamız ile goruştuk. Stoper transferi yapmayacağız. Elimizdeki oyuncular ile devam edeceğiz. 2 milyon € bir oyuncuya veremeyiz." - "Gerek gorulurse Faty'i stoper olarak oynatabileceğini Hamza hoca bize iletti." - "Joshua bu akşam Bursa'da olacak. Belki idmana bile cıkabilir." - "Belluschi ile goruştuk. Kendisi bize teşekkur etti. Ancak bulunduğu ortamı bırakmak istemedi." - "Necid'in menajeri dun geldi. İtalyan bir kulupten teklif getirdi. Gulunc bir rakamdı kabul etmedik. İyi fiyat verirlerse satarım." - "İsmail ile Sane icin 650 bin € para verdik. Oyle uygun bir fiyata daha iyi adam varsa alırdık. - "Ben tum eleştirilere acığım ancak kimse bel altı vurmamalı. Oyuncularımıza cop demek yakışmıyor." - "Bana culsuz Başkan demişler. Bunu bana diyorlarsa ne diyebileceğimi bilemiyorum." - "Bazı sanayiciler Bursaspor sevgisi ile yaşamıyor. Daha fazla reklam almamız gerekiyor. Başarıyı sağlarsak fazlası gelecektir." - "Bir sonraki secimde tuzuk genel kurulu da olacak. 15 yonetici bize cok fazla Avrupa'da 5 veya 7 oluyor." - "Profesyonel bir ekip ile calışmak istiyorum. Bunun icin zamana ihtiyacımız var." - "Sane icin iki aylık bir surede hazır olacağı soylendi. Sane bize zarar verecek bir oyuncu değil." - "90 milyon gelirimiz var. Giderimiz ise 125 - 130 milyon civarında bulunuyor." - "Taraftarımızın desteği gerekiyor. Kombine olsun Bursastore'dan alışveriş olsun. Elimizi taşın altına sokmalıyız." - "Timsah Arena isim hakkı icin Cumhurbaşkanımız ile onumuzdeki ay goruşeceğimiz duşunuyorum." - "Bursaspor'u dernek statusunden cıkartıp AŞ'ye dondurmeyi hedefliyoruz." - "Bursaspor benzinlik arazisi olarak uc arsa alacağız." - "Timsah Arena locaları bitmeli, oto park sorunu halledilmeli ki taraftarımız rahat edebilsin." - "Mali disiplini sağlarsak oyuncu satan değil iyi transfer yapan takım olacağız." - "Sezonun ikinci yarısı icin kombine satmayacağız. Bilet satışı yapacağız." - "Stadımız tamamen bitmeden elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Guzel onerileri değerlendiremiyoruz." - "Timsah Arena zemini nedeniyle bazı arkadaşlar ile yollarımızı ayırdık. Şimdi kendi ekibimizi kurduk. Bazı makinalar da aldık. Uc hafta icinde zemin cok daha iyi hale gelecek." - "Hibrit cim konusunda bir oneri geldi ancak 2,5 - 3 milyon gibi bir maliyeti var." - "Vakıfkoy'e spor lisesi icin sezon sonuna kadar yapımına başlayabiliriz. BTSO ile Bursaspor Koleji icin protokol yapacağız." - "Bursaspor icin cok onemli porojeler. Benim bir Bursasporlu olarak gozlerim doluyor. Allah bizim donemimizde olmasını nasip etsin" - "Tom De Sutter kesinlikle gitmem dedi. 200 bin € bedelle sattık. Neredeyse bedelsiz olarak verdik diyebiliriz. Kalsaydı 3 m€ alırdı" - "Traore sezon başlayana kadar kendine takım bulacağını soyledi. Gitmezse Vakıfkoy'e gider!" - "Korkmayan insan her şeyi acıklar. Butun odemelerimizi ve bilancomuzu acıklayacağız." - "Gerek menajerlik ucretleri gerekse oyunculara ne kadar verdik hepsini belirteceğiz." - "Taraftarımız gecen sene 20 bin kombine almış. Ben onlara muşteri diyemem. Eğer Bursaspor'u tutuyorsanız bahane uretmemeniz lazım biz Bursasporluyuz! Bizler gidip takımımızı desteklemeliyiz. Eğer taraftarımız alındıysa soylemlerimden ben ozur diliyorum." - "Ben Şansal Buyuka'ya maclarımızı gece oynamak istediğimizi soyledim. Pazar gunu istedikleri saatte oynayabiliriz." - "Bursa'daki Başakşehir macında tum şehitlerimizin adının yazılı olduğu forma ile cıkacağız. TFF'den izin alındı bu konuda." - "Bursastore urunlerinde kontrol sistemi hic olmamış. Bununla ilgili calışmalar yapacağız." - "AVM'ler ile ilgili calışmalar yapıyoruz. Oncelikle urun kalitesi ve ceşitliliği coğaltmamız gerekiyor." - "Necid gitmeden yabancı oyuncu alıp almama kararını veremiyoruz. Sanırım Necid'in kalma ihtimali daha fazla" Bursasporluyuz.org