Caykur Rizespor, Spor Toto Super Lig'in ilk haftasında 20 Ağustos Cumartesi gunu Atiker Konyaspor ile yapacağı macın hazırlıklarını surdurdu. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktor Hikmet Karaman yonetiminde gercekleştirilen antrenmana, kadro dışı bırakılan kaleci Charles Itandje katılmadı. Sakatlığı bulunan Kweuke, Umit Kurt, Ahmet İlhan Ozek ve Oboabona ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı. Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada kondisyon ve dayanıklılık calışması gercekleştirdi. Karaman'ın futbolcularına sık sık uyarılarda bulunduğu antrenmanın son bolumunde pas calışması yapıldı. Yeşil-mavili ekip, hazırlıklara yarın yapacağı calışma ile devam edecek. Orhan: "İşi en baştan sıkı tutmamız gerekiyor" Bu sezon takım kaptanlığı gorevine getirilen Orhan Ovacıklı, takımda beşinci sezonu olduğunu belirterek, "Cok genc ve iyi bir kadro kurduk. Hocamız ve yonetim de kaptanlığı bana uygun gordu. Ben de saha ici ve dışında elimden geldiği kadar takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya calışacağım. Camia ve taraftarla diyaloğu en iyi şekilde tutmaya calışacağız." diye konuştu. Yeni sezon icin heyecanlı olduklarını ifade eden Orhan, şoyle konuştu: "Yaklaşık bir aydır lig icin hazırlandık. Son hazırlık donemindeyiz. Bu haftayı da en iyi şekilde değerlendirip ligin ilk macına hazır bir şekilde cıkmak istiyoruz. Gecmiş sezonlar ligde kalmayı hep son haftalarda garantiledik. Bunu yaşamış oyuncular olarak zorluğunu biliyoruz. Ligde zorluk yaşamamak icin işi en baştan sıkı tutmamız gerekiyor. Oyuncu arkadaşlarımız ile bunu surekli konuşuyoruz. Bu sezon ligde korkulu ruya yaşamak, taraftarımıza yaşatmak istemiyoruz. Aksine ust sıraları zorlamak istiyoruz." Turkiye'de saha ici sonuclarının taraftar sayısında etkili olduğunu kaydeden Orhan, "Biz iyi sonuclar alınca taraftarın gelmesiyle değil, taraftar gelirse iyi sonuclar alacağımıza inanıyoruz. Kendi sahamızdaki maclarda rakiplerimize o baskıyı hissettirmek istiyoruz. Cumartesi gunu ligin ilk macında o desteği gormeyi bekliyoruz." ifadelerini kullandı. LigTV
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bambaşka bir Rizespor yolda!