Sezonun acılış macında Adanaspor deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrılan Bursaspor’umuzda Teknik Direktorumuz Hamza Hamzaoğlu macın ardından değerlendirmelerde bulundu. Hamzaoğlu sıcak havaya rağmen sahada iyi bir mucadele sergileyen her iki takımın futbolcularını tebrik ederek başladığı konuşmasında sezona galibiyetle başlamanın sevindirici olduğunu soyledi. İKİNCİ YARI STRATEJİMİZİ DEĞİŞTİRDİK Hamzaoğlu, “Bizim acımızdan baktığımızda zor oldu. Taraftarları da tebrik ediyorum. Hem Adanaspor hem de bizim kilometrelerce yol gelen taraftarımızı tebrik ediyorum. Mac boyunca cok guzel diyaloglar oldu. İnşallah bu şekilde devam eder. Maca geldiğimiz de ilk 15 dakika biz iyiydik ama bu dakikadan sonra ilk yarı boyunca Adanaspor ustumuze fazla geldi. Orta saha ve hucum hattında onları cok fazla durduramadık. İkinci yarıda yaptığımız değişiklik ile stratejiyi değiştirdik. Daha onde basmamız gerektiğini belirttik. Oyun ustunluğunu aldık ve guzel bir skorla galibiyetle buradan ayrılıyoruz” dedi. BATALLA’YI ALLAH NAZARDAN SAKLASIN Galibiyeti getiren Batalla’nın performansının sorulması uzerine Hamzaoğlu, “ Allah nazardan saklasın ilerleyen yaşına rağmen hala genc oyuncu kadar koşan, tecrubesini en iyi şekilde veren bir oyuncu. Onunla calışmak cok buyuk bir keyif. Kendisinden son derece memnunuz. Kulubede olan arkadaşlarımıza da cok teşekkur ediyorum. Sanki sahadaymışcasına yer aldılar. Takım ruhumuzu yansıttılar. Onemli olan bu. Şimdi Başakşehir macı var. İnşallah taraftarımız ile birlikte bir galibiyet daha alarak ilk 2 haftayı kapatmak istiyoruz” dedi. POTANSİYELİMİZ VAR Defans hattındaki 4 isminde yeni yeni birlikte oynadığını hatırlatılması uzerine Hamza Hoca, “Yeni oyuncular ama hepsine inanıyorum. Genclerimiz ile beraber 29 kişilik kadromuz var. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu potansiyelimiz var. İnşallah duşunduklerimizde haklı cıkarız” dedi. Bursaspor.org.tr