Antalyaspor’la cıkış yakalayan Nazım Sangare, Radyospor’a acıklamalarda bulundu. Fenerbahce ve Trabzonspor ile ilgili cıkan transfer iddialarına da cevap veren Nazım Sangare’nin acıklamalarından one cıkanlar şu şekilde: “Sonuna kadar calıştım” Annem Eskişehirli, babam ise Gineli. Ben kendimi Turk gibi hissediyorum. Ben Almanya’da doğdum. Bize Almanya’da disiplini oğrettiler. Ben buna katılıyorum. Oyle yaşıyorum. Disiplin cok onemli bir şey. Buraya geldiğimde yarım sezon oynamadım. Antrenor herkese bir kere şans verecek. Bunu biliyordum. Sonuna kadar calıştım. “Daha fazla potansiyelim var” Ben kişisel performansımdan %100 memnun değilim. Yine de mutluyum. Takım olarak cok başarılı bir sezon gecirdik. Benim icin de iyi bir sezon gecti. Daha iyisini de yapabilirdim. Daha fazla potansiyelim var. Her zaman daha iyisini yapmaya calışıyorum. “Avrupa Ligi hedefimiz var” Avrupa Ligi’ne gitme şansımız var. Buna inanıyoruz. Bunun icin mucadele edeceğiz. Tum Antalya icin mucadele edeceğiz. Umarım Fenerbahce macında galip geliriz. Milli takım acıklaması… Ben Turk statusunde bir oyuncuyum. Turk futbolcular milli takım icin mucadele ediyor. Bu benim de en buyuk hedefim. İnşallah bir gun olur. Trabzonspor ve Fenerbahce iddiaları hakkında… Antayaspor ile sozleşmem devam ediyor. Futbolda hic kimse geleceği bilmiyor. Ben burada cok mutluyum. Benimle ilgilenen takımların olduğunu bilmiyorum. Ben şu an zaten buyuk bir takımda oynuyorum. Şu an cok mutluyum. Transferi duşunmuyorum şu an, bakalım ne olacak. Kaynak = Antalyam __________________