Ankaragucu Mehmet Yiğiner ve Yonetim Kurulu Uyeleri, Super Lig’e yeniden yukselen Genclerbirliği’nin Başkanı Murat Cavcav’a “hoş geldin” ziyaretinde bulundu. Genclerbirliği’nin Super Lig’e yeniden yukseleceğine hep inandığını vurgulayan Başkan Mehmet Yiğiner, “Başkanımıza ve yoneticimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Ankara derbisi Genclerbirliği ve Ankaragucu arasında oynanır. Guzel de oldu.” dedi. Kardeş iki kulubun el ele kola verip Turk futboluna ve Ankara futboluna hizmet ederceğini dile getiren Başkan Yiğiner, “Hem bizim ligde kalmamız hem de Genclerbirliği’nin lige gelmesi, iki turlu de sevincli ve mutluyuz.” diye konuştu. Mehmet Yiğiner’e “ince ve nazik” ziyaretinden dolayı teşekkur eden Genclerbirliği Başkanı Murat Cavcav ise acısıyla tatlısıyla bir sezonu ve ligi geride bıraktıklarını soyledi. Lige cıkmanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Cavcav, “Ankaragucu ligi sıkıntısız tamamladı. Biz de Super Lig’e cıktık. Ankaragucu takımı ile derbilerde guzel maclar izlettireceğimizi duşunuyorum.” ifadelerini kullandı. Sporanki