Demir Grup Sivasspor Teknik Direktoru Hakan Keleş, sezonu Galatasaray galibiyetiyle tamamlamanın takıma moral olduğunu soyledi. Keleş, Spor Toto Super Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor'un Galatasaray'ı 4-3 yendiği macın ardından stat cıkışında basın mensuplarına yaptığı acıklamada, sezonu kazası belasız hayırlısıyla bitirdiklerini belirtti. Şampiyon Galatasaray'ı kutlayan Keleş, kume duşen takımlara da gecmiş olsun dileklerini iletti. Ligin son macında taraftara galibiyet hediye etmek istediklerini dile getiren Keleş, şoyle konuştu: "41 puan yaptık, orta sıralara yaklaştık. Bizim icin iyi oldu. Bu galibiyet taraftarımıza armağan oldu. Genel bir değerlendirme yapacak olursak ilk yarı iyi bir cıkışımız vardı, ikinci yarı biraz sakatlıklar, cezalılar, birkac aksilik ve şanssızlıklarla zor maclar cıkardık. Sonucta iyi bir yerde bitirdiğimizi duşunuyorum. Tabii ki Avrupa kupalarını kovalayabilirdik ama kısmet. Kadro yetersizliği, kadroda biraz sıkıntılar cektik. Alnımızın akıyla bu işten cıktığımızı duşunuyorum. Bu galibiyet ise bize buyuk bir moral oldu. Artık onumuze bakacağız." Sivasspor'daki ilk teknik direktorluk deneyiminin hatırlatılması uzerine Keleş, "Hatalar yapmış olabilirim. Bunlardan ders cıkarıp daha iyi olmaya calışacağım." dedi. Hakan Keleş, Sivasspor'da devam edip etmeyeceğinin sorulması uzerine "Ben zaten ekibin icerisindeydim. Başkanımız bana şans verdi, ben de iyi değerlendirdim. Mahcup etmediğimi duşunuyorum. Goreve gelirken de soylemiştim. Başkanımız bizde ne derse o olur. Onun duşunceleri bizim icin cok onemli. Bakalım, goruşeceğiz ama başkan ne derse o olur." ifadelerini kullandı. - "O konuyu futbolculara bıraktık" Sivassporlu futbolcuların şampiyon Galatasaray'ı sahaya cıkarken neden alkışlamadıklarının sorulması uzerine Keleş, "Biz o konuyu futbolculara bıraktık. Futbolcular da tam takım halinde değiller, eksikler, bilmiyorum... Onlar da ya unuttular, ya da macın heyecanından da yapmış olabilirler." değerlendirmesinde bulundu. Trtspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Alnımızın akıyla bu işten cıktık"