Ankaragucu teknik direktoru Mustafa Kaplan'ın takıma katkısı haricinde başka bir ozelliği de ortaya cıktı. Kaplan'ın golcu oyunculara hediye olarak ceyrek altın dağıttığı oğrenildi. Mustafa Kaplan bu konuda şunları dedi; "Bir gun Boyd nişanlım gelecek dedi. Ben de sen bu hafta gol at ben sana ceyrek altın alacağım dedim. Bunu da takım icerisinde soylediğim icin diğer arkadaşlar biz almayacak mıyız dediler. Bundan sonra kim gol atarsa mactan sonra ceyrek altın benden dedim. 18 ceyrek altın dağıttık. Gol atan butun arkadaşlara altın verdik. Toplamda bugun de 3 tane altın alacağız, 21 altın verdik. Zaten 20 tane gol attık, 1 tane altın da Altay'a vereceğiz Kayseri'de yaptığı iyi kurtarışlardan dolayı. Bizim burada cok iyi bir aile ortamı var. Yerlisi yabancısı muthiş bir oyuncu karakteri var. Bir kere cok buyuk bir Ankaragucu taraftarı var. Eryaman Stadı'nda bize ozellikle verdikleri destek icin teşekkur ediyorum. Biz onları tribunde gorduğumuz zaman, taraftarımız arkamızda biz bu macı rahat kazanırız diyoruz" dedi... Sporanki