Trabzonspor macı sonrasında konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, karşılaşma saatini değiştiren Turkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yuklenerek, "Federasyonun ne kadar yanlı bir tutum gosterdiği belli oluyor. Ben bu yanlı tutumu kınıyorum" dedi. Macta yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini belirten Başkan Yazıcı, Trabzonspor'u elde ettiği galibiyetten dolayı kutladı. Mac saatinin değiştirilmesine tepki gosteren Yazıcı, "Macı kaybettik ama bir şeye dikkatinizi cekmek istiyorum. Mac saati 15.00 olarak belirlenmişti. Ama sonradan cok basit bir gerekceyle 19.00'a alındı. Bizim şu anda ucağa yetişip yetişemeyeceğimiz bile belli değil. Federasyonun ne kadar yanlı bir tutum gosterdiği belli oluyor. Ben bu yanlı tutumu kınıyorum. Ama zaten cok vakitleri kalmadı. Yakında gidecekler" diye konuştu. Trabzonspor taraftarının "Bursaspor kumeye" şeklindeki tezahuratını da değerlendiren İbrahim Yazıcı, "Bursaspor kume duşecek bir takım değil. Ligi de layık olduğu yerde bitirecek" dedi. __________________