Ankaragucu yonetimi yaptığı acıklama ile Passolig seferberliği başlattı. İşte o acıklama... “2017-2018 Sezonunda TFF 1. Lig’de mucadele edecek olan takımımızın maclarını izlemek isteyen taraftarlarımız, Cumartesi gunu itibarı ile 19 Mayıs Stadı’nda yer alan ‘passolig gişelerinden passolig kartlarını’ alabilirler. Konuyla ilgili kısa bir acıklama yapan yonetim kurulumuz,” 2017-2018 sezonuna sorunsuz bir başlangıc yapabilmek icin calışmalarımızı aralıksız ve titiz bir şekilde surduruyoruz. Teknik ekip ile istişarelerde bulunarak yuruttuğumuz calışmalar neticesinde kadromuza Samuel Owusu, Arif Morkaya ve Yusuf Abdioğlu’nu” kattık. En kısa surede transfer calışmalarını neticelendirip lige sorunsuz başlamak istediğimize değinen yonetim kurulumuz,”Transferin onundeki engelleri kaldırıp, zirveye oynayan yarışmacı bir takım kurabilme adına passolig kartlarından gelecek gelirin onemine vurgu yaparak beklentimiz en az 50 bin passolig kartının satılması” dedi. TFF 1. Lig’in başlamasına kısa bir sure kala taraftarlarımızın takımlarına sahip cıkma adına passolig kartlarını alacaklarına inandıklarını acıklayan yonetim kurulumuz yapılan acıklamanın devamında şu goruşlere yer verdi: Yeni sezonda uygulama gereği takımlarını izlemek isteyen taraftarlarımız passolig kartlarını almak zorundalar. Passolig kartı alma zorunluluğu yonetim kurulu uyeleri icinde gecerlidir. Yani stadyuma girmek isteyen, macı izlemek isteyen herkes passolig kartı almak zorundadır. Her zaman takımlarının yanında olan ve en buyuk desteği veren taraftarlarımızı 25’TL’den satışa sunulan passolig kartlarını almaya davet ediyor, passolig satışında vefakar taraftarımızdan yeni bir rekor bekliyoruz. Ankaragucu Spor Kulubu Yonetim Kurulu olarak bizlerde Başkanımız Mehmet Yiğiner Onderliğinde Cumartesi Gunu saat 11;00’de Ankara 19 Mayıs Stadı’nda yer alan passolig gişelerinden passolig kartlarımızı alacağız. Tum taraftarlarımıza duyurulur. Sporanki