Teknik Direktorumuz Christoph Daum, Kayserispor macının ardından yaptığı acıklamada, "Takımımız icin, taraftarımız ve yonetimimiz icin gercekten cok sevincliyim. Bu calışmalardan sonra evimizde ilk galibiyetimizi aldık. Taraftarlarımızdan inanılmaz derecede destek aldık. Macın son saniyesine kadar bizleri destekledir. Buna cok sevindim." dedi. Daum, şunları dile getirdi: "Takımımız icin, taraftarımız ve yonetimimiz icin gercekten cok sevincliyim. Bu calışmalardan sonra burada ilk galibiyetimizi aldık. Taraftarlarımızdan inanılmaz derecede destek aldık. Macın son saniyesine kadar destek aldık. Buna cok sevindim. Tuncay'ın da iyi performansı ve bu performansı seyirciler tarafından gorulmesine cok sevindim. Musabakanın başında cok net bir baskı kurduk, gol pozisyonlarına da girdik ama değerlendiremedik. Belli bir sure sonra Kayserispor’da oyuna ortak oldu ama devamlı baskımızı devamlı artırmak amacındaydık, bunu da yaptık. Fakat gol pozisyonlarımızı gole ceviremedik. Takımımız macın sonunda golleri bulduğunda, kendi oyununu, bence sonlara doğru olması da baskıyı kurduğumuzu goz ardı etmememiz gerekiyor. Takımımız burada kendisini mukafatlandırdı. Takımımızın morali mukemmel derecede iyi durumda" "SEVİNCLİYİM AMA YİNE DE YAPACAK COK İŞİM VAR" Bazı pozisyonlarda daha iyi olunması gerektiğini belirten Daum, şoyle devam etti: "Kayserispor’a bir tane yuzde 100 pozisyon verdik. Burada daha iyi olmamız gerekiyor. Bir de pas yuzdemizin daha iyi olması gerekiyor yani basit pas hatalarının olmaması gerekiyor. İdmanlarımızda calışırken, kadromuzda gol tehlikesi olan bir futbolcuya sahip olmadığımız icin Murat ve Ferhat'a destek veriyoruz. Galibiyet icin sevincliyim ama yine de baya işimiz var. Umarım bu galibiyet ile birlikte takımımızın guveni daha da artacaktır." "PİNTO İCİN DEVRE ARASINDA KARAR VERECEĞİZ" Daum, takımda gol tehlikesi olan bir oyuncu olmadığı yonundeki sozleri hatırlatarak, Pinto'nun durumu sorulması uzerine, şunları kaydetti: "Sebastian Pinto idmanlarda kendisini gostermesi gerekiyor. Balıkesir macımız oldu. Yardımcı antrenorlerimizden aldığım rapora gore o macta da pek istediğim seviyede değildi. Bir de yabancı sorunumuz var. Kontenjanımız olsa o zaman Pinto kadroda olurdu. Devreye kadar zorlu maclarımız var. Devre arasında transfere karar vereceğiz." Bursaspor.org