BURSASPOR'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, daha da iyi olacaklarını duşunduğunu soyledi. BURSASPOR'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, daha da iyi olacaklarını duşunduğunu soyledi. Serdar Aziz, Kayserispor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın 2 takım acısından zor bir mac olduğunu, taraftarın onunde galip geldikleri icin mutlu olduklarını ifade ederken şunları soyledi: "Stresli bir mactı. Gol pozisyonlarına girdik. Kacırdık. Son dakikalarda golleri bulduk. Guzel bir galibiyet oldu. Taraftarımız muhteşemdi. Son saniyeye kadar bizi desteklediler ve adeta golu onlar yarattı. Cok iyi baskı kurdular. Bizim icin onemli olan galibiyetti. 3 haftadır gol yemiyoruz. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İlk haftalarda eleştirilen Bursapor vardı. Daha da iyi olacağımızı duşunuyorum. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz." "GALİBİYET UNUTTURUYOR" Serdar Aziz, hakem kararlarıyla ilgili yoneltilen soruya, "Hakem macın kırılma noktalarında cok net karar vereceği pozisyonlarda oyunu devam ettirmeyi tercih etti. Galibiyet gelince herşey unutuluyor. Onemli olan kazanmak. Biz de bunu başardık. Hakem de işini yapıyor" cevabını verdi. "SERİ YAKALAYACAĞIZ" Arka arkaya oynayacakları Torku Konyaspor ve Fenerbahce maclarına da değinen Serdar Aziz, şoyle devam etti: "Puan hedefi koymadık. Ama bize yakın sonucları almaya calışıyoruz. Bunu başarmak icin sahaya cıkıyoruz. Deplasmanda ya da kendi sahamızda mac ayırt etmiyoruz. 3 puan parolasıyla her maca cıkıyoruz. Lige iyi başlayamadık ama yavaş yavaş toparlanıyoruz. Konya'da da galip geleceğimize inanıyorum. İceride Fenerbahce macımız var. İyi bir seri yakalayacağımıza inanıyorum." BASSER: "GOL YEMEMEK ONEMLİ" Bursaspor'un tecrubeli sağ beki Basser, onemli bir 3 puan aldıklarını soylerken şoyle konuştu: "Evimizde oynadığımız zorlu macta 3 puanı almak bizi mutlu etti. Hem kendi adıma hem takımım adına cok mutluyum. Son haftalarda aldığımız puanlar bize ekstra motivasyon veriyor. Gol yememek cok onemli. Gol yemediğiniz zaman kazanma şansınız artıyor. Sezon başındaki hatalı goller puan kayıplarına neden oldu. Takım şu anda gol yemiyor ve kazanıyoruz bu cok onemli." Bursasporluyuz.net