Kartal'ın Rize kabusu: 1-0
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kartal'ın Rize kabusu: 1-0
-
05-10-2019, 03:15:46Arıca: "Savunmayı bilmiyoruz" Fortis Turkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek moral bulan Caykur Rizespor'da, teknik direktor Erdoğan Arıca oyuncularını uyardı. Ligde 40 golle en cok gol yiyen takım olduklarını hatırlatan Arıca, "Takım halinde savunmayı bilmiyoruz. Bunu duzelteceğiz" dedi.Caykur Rizespor, Beşiktaş galibiyeti sonrası hafta sonu ligde karşılaşacağı İstanbul Buyukşehir Belediyespor macının hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenman oncesi yonetim kurulu tarafından kurban kesildi. Antrenmana ulkesinde bulunan Leadro'nun dışında tum oyuncular katılırken sakatlığı bulunan Altan takımdan ayrı duz koşu yaptı. Caykur Rizespor Teknik Direktoru Erdoğan Arıca, Beşiktaş galibiyetinin oyuncularına moral verdiğini belirterek ceşitli uyarılarda bulundu. Arıca, "Benim oyunculara ilk macta verebileceğim fazla bir şey yoktu. Savunma anlamında iyi şeyler yaptılar. Onları kutladım. Ama biz once fiziğimizi sonra da taktiğimizi geliştireceğiz. Boylece de Rizespor'u istenen yere getireceğiz. Ancak ne yazık ki oyuncularımın hicbir kapasitesini bilmiyorum. Fiziksel olarak elimizde hicbir veri yok. Sıfırdan başlayarak onları kısa surede belli bir seviyeye getireceğiz. Ardından taktik calışmalarına başlayacağız" diye konuştu. İki haftada 13 gol yiyen bir takımın başına teknik adam olarak geldiğini vurgulayan Arıca, "Şu anda ligde 40 golle en cok yol yiyen takım Rizespor. Futbolda bir gol yiyince iki gol atmak zorundasın. Rizespor'un problemi belli, takım halinde savunmayı bilmiyoruz. Once savunma ardından atak prensibinde calışacağız" şeklinde konuştu. Arıca, İstanbul Buyukşehir Belediyespor macının ise ligdeki konumları itibariyle onemli olduğunu vurgulayarak, "Cizgi maclarından biri, kesinlikle kazanmamız lazım. En azından kaybetmememiz lazım" dedi. ANDERSON: "Gollerimin devamı gelecek" Fortis Turkiye Kupası'nda Beşiktaş'a attığı golle takımına galibiyeti kazandıran Brezilyalı Anderson, gollerinin devamının geleceğini soyledi. Anderson, "Beşiktaş'a gol attığım icin mutluyum. Bu benim kendime olan guvenimi artırdı. Mac eksikliğim var. Bu eksiklikleri giderdikten sonra takımıma gollerimle daha fazla katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu. Bu arada, Saffet Susic'in gozden cıkardığı ve Vestel Manisaspor ile anlaşması gundeme gelen Brezilyalı golcu Anderson'un, Erdoğan Arıca'nın onayı ile takımda kalacağı acıklandı. Teknik direktor Erdoğan Arıca, "Anderson takımda kalacak ancak 10 kilo fazlası var. Profesyonel futbolcunun boyle bir hakkı yok. Formsuz olabilir, sakat olabilir ama kilo alma gibi bir luksu yok. Bu cok uzucu bir durum. Kendisini fiziksel olarak hazırlayıp faydalanmayı duşunuyoruz. Boyu 1.93. Kilosu ise 93. Bunu duzeltmesi lazım" dedi. 04.02.2008 Kaynak : DHA __________________