Sivasspor iddialı hazırlanıyor!
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Sivasspor iddialı hazırlanıyor!
-
05-10-2019, 03:15:28Sivasspor iddialı hazırlanıyor! Sivasspor ligin 21'inci haftasında Gaziantepspor'la yapılacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını surduruyor. Teknik Direktor Bulent Uygun, "Kazanmaktan başka duşuncemiz yok" dedi. Sabah salonda ağrırlık, daha sonra kapalı sahada top tekniğini geliştirici ve koordinasyona yonelik cabukluk calışması yapan Sivasspor Gaziantepspor karşılaşması hazırlıklarını surduruyor. Pazartesi gunu İstanbul'a gidecek ve Gaziantepspor karşılaşması hazırlıklarını burada surdurecek olan kırmızı beyazlı ekipte tek duşunce galibiyet. Gaziantepspor'u yenerek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz diyen Teknik Direktor Bulent Uygun, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Cok başarılı bir teknik adamları var. Buradan puan yada puanlar alıp yolumuza kaldığımız yerden devam etmeyi istiyoruz. Onumuzdeki haftalara morali girmek icin bunu başaramak zorundayız. Biz Fenerbahce yenilgisini unuttuk. Geriye bakacak zamanımız yok. Biz Sivasspor olarak devamlı onumuze bakmaya karar verdik. İki hafta ust ustte oynayacağımız deplasmanlardan puanlar ile ayrılmak istiyoruz" dedi. Sivasspor Basın Sozcusu Fikret Unsal, "Mehmet Yıldız'ın A Milli Futbol Takımına cağırılması bizi kulup olarak gururlandırdı. İnşallah Fatih Terim Mehmet Yıldız'a forma şansı verir. Cunku ondan verim alacağına inanıyoruz. Mehmet cok iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra kişilik olarakta iyi bir insan bu sezon onu takım kaptanı yapmamızın nedenide bu biz inanıyoruzki şupesiz Turkiye'nin en iyi hocalarından biri olan Teknik Direktorumuz Bulent Uygun Turk Milli takımına dah cok yıldızlar kazandıracaktır" dedi. A Milli Futbol Takımı, İsvec ile 6 Şubat Carşamba gunu yapacağı ozel mac icin yarın İstanbul'da toplanacak. Fatih Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna cağrılan Sivasspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Yıldız, "Milli takıma cağırılmam benim icin gurur verici bende artık milli formayı giymek istiyorum. Forma şansı verildiği taktirde bunu en iyi şekilde değerlendirecem. Ben Fatih Terim hocamıza guveniyorum. Bu başarılı futbolumu milli forma altında surdurmek en buyuk haya Kaynak : DHA __________________