Ceyhun Eriş “Konyaspor’un başarısına katkı sağlamak istiyorum”
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ceyhun Eriş “Konyaspor’un başarısına katkı sağlamak istiyorum”
-
05-10-2019, 03:15:12Takımımıza 2 yıl aradan sonra yeniden katılan yeni transferimiz Ceyhun Eriş “Gecmişi artık bir kenara bıraktım. Şimdi tek duşuncem Konyaspor’a sezonun kalan haftalarında elimden geleni verip takımın başarısına katkı sağlamak” dedi. 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında takımımızın formasını giyen ve ara transferde yeniden kadromuza katılan tecrubeli oyuncumuz Ceyhun Eriş “Konyaspor’da yapılacak iyi işlere yardımcı olmak icin buraya geldim” dedi. Trabzonspor’dan sorunlu olarak ayrıldığı şeklindeki iddialara katılmayan Ceyhun Eriş “Sadece hoca benimle calışmak istemediğini oynatmayacağını ve kadroya almayacağını soyledi. Ben de tamam dedim ve ayrıldım. Artık benim icin gecmiş tamamıyla geride kaldı. Şimdi tek duşuncem Konyaspor” şeklinde konuştu. Gectiğimiz gunlerde Teknik Direktorumuz Unal Karaman’ın kendisine yonelik “Sahada onu izlerken kendimi gorur gibi oluyorum” sozlerinin hatırlatıldığı tecrubeli oyuncumuz Ceyhun Eriş “Milli takımda oynadığım donemden beri Unal hoca ile aramızda farklı bir bağ var. Bana olan ilgisini biliyorum. Benim de kendisine karşı ilgim var. Gercekten aramızdaki ilişki cok farklı. Konyaspor’u tercih etmemdeki buyuk sebeplerden biri de kendisi zaten. İyi olacağını duşunuyorum. Bir de hep Milli Takım seviyelerinde calıştı. Kulup takımları duzeyindeki ilk tercihi Konyaspor oldu. İnşallah Milli Takımlarda olduğu gibi burada da başarılı olur” diye goruş belirtti. Transferi konusunda sorulan sorulara da acıklık getiren yeni transferimiz Ceyhun Eriş “Sezon sonu zaten Trabzonspor ile sozleşmem sona eriyordu. Konyaspor’a bonservisim ile geldim. Amacım sezonun kalan haftalarında takımımızın başarısı icin elimden gelen katkıyı sağlamak. Burası zaten daha onceden tanıdığım bir camia. Gercekten kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirip sezonu en iyi sıralamada bitirmek istiyoruz” dedi. kaynak: konyaspor.org.tr __________________