Boş Mukaveleye İmza Atarım!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Boş Mukaveleye İmza Atarım!
-
05-10-2019, 03:14:56Boş Mukaveleye İmza Atarım! İsmail Gulduren, Yazıcı yonetiminin uc yıl devam etmesi halinde boş mukaveleye imza atacağını soyledi. SIKINTI OLMAZ Bursaspor 2. Kaptanı İsmail Gulduren, OLAY TV`de yayınlanan Final programında carpıcı acıklamalar yaptı. Maddi sıkıntılarının olmadığını belirten İsmail, şunları soyledi: `Yonetim olarak inanılmaz iyi idare ediliyoruz. Odemelerin yuzde 80`i yapıldı. Diğer takmlardaki arkadaşlarımızla konuşuyoruz, bizden daha fazla alacakları var. Şehir de birleşti.` KORKAN HATA YAPAR `Turkiye`nin en buyuk taraftarı bizde. Genclerbirliği macında 90 dakika yanımızda oldular. Son dakika gol attık. Takımda genc oyuncular var. Bunlar tepkiden etkilenebilirler. Genc oyuncular top benden gitsin diye dua eder. Bir takımda 11 oyuncudan ikisi top almazsa 9`a 13 oynarsın. O yuzden taraftar sabırlı olsun. Korku beraberinde hatayı getiriyor.` KİMSE RAHAT DEĞİLDİ Gectiğimiz sezon inanılmaz bir butunluk olduğunu ancak bu sezon bunu yaşayamadıklarını vurgulayan İsmail, şoyle devam etti: `Bu sene bunu hic hissetmedim. Yonetimsel olaylardan dolayı kimse mutlu değildi. Hicbir futbolcunun kafası rahat değildi. Hergun gazetelerde değişik haberler vardı. Bunlardan hepimiz etkilendik. Bursaspor`un kotu gidişi bu yuzdendir. Futbolcu sahaya cıktığında maddiyatı duşunmez.` TAVAN YAPMIŞTIM `Gecen sezon burada 32 mac oynadım, tavan yaptım. Bu sene yurt dışında kamptayız ve biz `gidecek miyiz, kalacak mıyız` diye duşunuyoruz. Ben dahil butun futbolcularda bu vardı. Ozellikle futbolcuların bu yonetime bakış acısı cok farklı. Şu an hicbir futbolcuyla mukavele uzatılsın diye goruşulmedi. Ben İsmail Gulduren olarak 2. kaptanım. Şuan ki yonetimin 3 sene kalacağını goreyim, 3 yıllık boş mukaveleye imza atarım.` __________________