İyi Hazırlandık!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- İyi Hazırlandık!
-
05-10-2019, 03:14:54İyi Hazırlandık! Omer Erdoğan, Trabzon'a başarılı olmak icin gideceklerini belirterek, "Cok iyi bir hazırlık donemi gecirdik. Trabzonspor macında istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz" dedi. Ozluce Tesisleri'nde yapılan antreman oncesi basın toplantısı duzenleyen Yeşil-beyazlı defans oyuncusu Omer Erdoğan, Trabzonspor macından başarılı bir sonucla ayrılmayı hedeflediklerini soyleyerek, "Son haftalarda galibiyete hasret kalmıştık. Genclerbirliği macından sonra guvenimiz yerine geldi ve moral olarak idmanlarda daha neşeli olmaya başladık. Cunku gercekten hafta sonu olan macın etkisi butun haftaya yansıyor. Mağlubiyet sonrası butun hafta moralimiz bozuluyor. Galibiyet sonrası ise takımın neşesi de morali de yerinde oluyor. Cok iyi bir hazırlık donemi gecirdik. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiğimizi duşunuyorum. Son eksikliklerimizi de giderdik, Trabzon'a başarılı olmak icin gideceğiz. İnşallah Trabzonspor macında istediğimiz sonucu alırız" dedi. Yeni transferleri de değerlendiren tecrubeli oyuncu Omer Erdoğan, "Tabii ki takımda rekabet olacak. Takıma yeni gelen arkadaşlarımız kendi ulkesinde başarılı, ismi olan arkadaşlar. Onların zamana ihtiyacı var. Yeni bir ulkeye geliyorlar, yeni bir futbol, yeni takım arkadaşları. İnşallah en yakın zamanda takıma adapte olurlar. Başarılarımıza katkı sağlarlar" diye konuştu. A Milli Takım'a Bursaspor'dan oyuncu cağrılmamasını da değerlendiren Omer Erdoğan, "Maalesef Bursaspor'dan kimse milli takıma cağrılmadı. Gercekten biz de şaşırıyoruz. Bizim elimizden geldiği kadar calışıp, maclarda iyi oynayarak kendimizi oraya cağırtmamız gerekiyor. Calışmalarımız devam edecek. İnşallah hak eden arkadaşlarımıza oraya gidip forma giymek nasip olacak" dedi. Bir basın mensubunun 'Samet Aybaba, Trabzonspor macı oncesi size nasıl moral veriyor ?' sorusuna Erdoğan, "Bize her hafta hocamız rakip takımdan daha iyi olduğumuzu, biz eğer sahaya yapabileceğimiz şeyleri yansıttığımızda deplasmanda da olsa her takımı yenebileceğimizi soyluyor. Zaten son macta takım oyunu oynadığımız zaman 10 kişi de olsak her şeyi başarabileceğimizi gosterdik" şeklinde cevap verdi. Galatasaray macı sonrası bilerek gorduğu sarı kartla cezalı duruma duşmesini ve mac sonrası yaptığı acıklamalar nedeniyle ihtar cezası almasını da değerlendiren tecrubeli oyuncu, "Acıklama yaptığım icin yanlış anlaşıldım. Acıklama yapma gereği duydum. Eğer acıklama yapmasaydım belki insanlar farklı anlayacaktı. Ben son dakikayı bekleyip hocamızın dediği gibi taktik gereği yaptım, onumuzdeki maca cezamın bitmesi icin. Bunu da acıklama gereği duydum. Futbol Federasyonu ihtar cezası verdi, saygı duyuyorum. İnşallah boyle bir şeye ihtiyac duymam" ifadelerini kullandı. Ote yandan Yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor macının hazırlıklarını Ozluce Tesisleri'nde yaptığı antremanla surdurdu. Teknik Direktor Samet Aybaba nezaretinde gercekleşen antremanda futbolcular, duz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik calışma yaptı. Antrenmanda Bursasporlu futbolcuların oldukca neşeli oldukları gozlendi. __________________