Spor Toto Super Lig'in yeni takımlarından Goztepe'nin genc file bekcisi Yavuz Aygun, takımda şans bulması halinde yeni sezonda Turkiye'ye kendini gostermek istediğini soyledi. Trabzonspor'un altyapısından A takıma kadar yukselen ve gecen sezon başı Goztepe'ye transfer olan 21 yaşındaki kaleci, bu sezon ligde tutunmaları halinde gelecek yıllarda ses getirecek bir takım olacaklarına inandığını ifade etti. Tatil icin Trabzon'da bulunan Yavuz, AA muhabirine yaptığı acıklamada, gecen sezonun kendileri acısından cok iyi gectiğini belirtti. Goztepe'nin Super Lig hasretinin sona erdiğini anımsatan Yavuz, "Bu takımın tarihi kuvvetli ve yeri Super Lig olmalıydı. Bu başarıyı yakalayan takımın oyuncusu olmak gurur verici. 61 numaralı forma ile mucadele vermek benim icin inanılmaz bir duygu." dedi. Teknik direktor Tamer Tuna ile başarılı bir sezon gecireceklerine inandığını belirten Yavuz, "Oncelikle bizi Super Lig'e cıkaran Yılmaz Vural'a teşekkur ediyorum. Bizimle arkadaş, ağabey, kardeş gibiydi. Tamer Hoca ile Super Lig'de kalıcı olup başarılı bir sezon gecireceğimizi duşunuyorum." diye konuştu. Kaleci Gunay ile tatlı bir rekabet yaşayacaklarını dile getiren Yavuz, şunları soyledi: "Gunay ağabey ile aramızda tatlı bir rekabet var. Bu yıl iyi bir hazırlık donemi gecirip forma şansı bekleyeceğim. İnşallah o şans geldiğinde kendimi tum Turkiye'ye ve Goztepe taraftarına gostermek istiyorum. Şu an tek duşuncem Goztepe kalesini devralmak. O gunun de yakın olduğunu duşunuyorum. Beni Trabzonspor yetiştirdi, A takım formasını giyme şansı da yakaladım. Trabzon benim şehrim. Artık Goztepe'nin oyuncusuyum, 61 numaralı formamla Trabzon'u temsil ediyorum. Eski takımıma karşı oynarken elimden gelenin en iyisini yapmalıyım, sonucta artık Goztepe takımının ekmeğini yiyorum. Burada başarılı olup taraftarın kalbine adımı yazdırmak istiyorum." "Bu sezon cok onemli" Goztepe'nin buyuk takımlarla yarışacak kapasitede olduğunu vurgulayan Yavuz, kulubun altyapısıyla, taraftarıyla bunu hak ettiğini soyledi. Sarı-kırmızılı kulubun tarihine yakışır hedefleri gercekleştirmek zorunda olduklarını ifade eden Yavuz, "Bu sezon ligde tutunabilirsek gelecek yıllarda ses getirecek bir takım izlettireceğimizi duşunuyorum. O nedenle bu sezon bizim icin cok onemli." şeklinde konuştu. Goztepe Kulubu Başkanı Mehmet Sepil'in takıma buyuk destek verdiğini anlatan Yavuz Aygun, "Başkanımız maddi, manevi olarak hep yanımızda. Taraftarın icinden gelen biri. Maclara Goztepe formasıyla gelir. Onu cok seviyorum. Uc yılda 2 şampiyonluk sevinci yaşaması buyuk başarı." ifadelerini kullandı. Roportaj: Hakan YOLOĞLU
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Şans Bulursam Kendimi Gostereceğim