Super Lig'in yeni takımlarından Goztepe'de gidenler kervanına Benjamin Fuchs da katıldı. Daha once Umut, Burak, Soner, Gencer, Emre ve Sinan ile vedalaşan sarı kırmızılılırda tecrubeli sağ bek de resmen takımdan ayrıldı. Goztepe ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan oyuncunun sozleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiği bildirildi. Goztepe'ye 2015-2016 sezonunda Konyaspor'dan transfer olan 33 yaşındaki Fuchs, toplam 33 maca cıktı. Bu arada Goztepe'nin yolunu ayırmayı planladığı orta saha oyuncusu Murat Akın'ın ise Giresunspor ile flort ettiği bildirildi. Yeni sezonda Halil, Tayfur, Emrecan, Gunay, Goktuğ, Metin, Jahovic, Schwechlen, Segbefia ve Kobakhidze ile yola devam kararı alan yonetim, genc kaleci Yavuz Aygun'u de takımda tuttu. Kurmaylar, gelecek vaad eden 20 yaşındaki file bekcisinin gelecekte kulube cok şey kazandıracağını savundu. Yavuz ise, "Bu kulubun bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Beni Turk futboluna Trabzonspor kazandırdı, o yuzden yeni sezonda forma numaram 61 olacak" dedi. Yavuz gecen sezon İzmir ekibinde sadece 3 kupa karşılaşmasında forma giymişti. Haber Kaynak: DHA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- GOZTEPE'de Fuchs'da Ayrıldı