Bursasporlu 4 futbolcu İbrahim Ozturk, Şener, Edu ve Ferdinand, imza gununde taraftarla buluştu, Medical Park Antalyaspor macından galibiyetle doneceklerine inandıklarını soyledi. Bursasporlu futbolcular bir alışveriş merkezinde duzenlenen imza gununde taraftarlarla bir araya geldi. Mesai saati olması nedeniyle imza gununde ağırlıklı olarak oğrenciler yer aldı. Yeşil beyazlı futbolcular, taraftarların forma ve atkılarını imzalarken fotoğraf cektirmeyi de ihmal etmedi. Bazı taraftarların da kollarına imza attırdığı dikkati cekti. Bir kadın taraftar, Şener’in yanına gelerek Antalyaspor macı icin başarı dilerken, "Onların hepsi benim evlatlarım. Her macınızda sizinle birlikteyim" dedi. Kadın taraftar da formasını tum futbolculara imzalattı. EDU: "SAKATLIĞIM GECİYOR" ABD’li orta saha oyuncusu Edu, bu arada basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Sakatlığının hergun iyiye gittiğini soyleyen Edu, "Gunde 2 kez tedavi oluyorum. Hafta sonuna hazır olmak istiyorum. Herşeyi zaman gosterecek" dedi. Antalyaspor macını da değerlendiren Edu, "Takım gercekten son iki macta iyi performans gosterdi. Onemli iki galibiyet aldık. Mac mac bakıyoruz. Her macı ayrı değerlendiriyoruz. Bu mac cok onemli. Artık sezon sonundaki durumumuz belli olacak. Kazanmak icin gideceğiz ve kazanacağız" diye konuştu. ŞENER: "HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ" Bursaspor'un kanat oyuncusu Şener ise Antalyaspor macının zor mac olacağını belirtti, "Hedefimiz Avrupa Kupaları'na katılmak. Deplasmanda oynayacağız. Zor mac olacak ama kazanmayı bileceğiz. İnşallah yenip hedefimize ulaşırız. Antalyaspor'un nasıl oynadığı onemli değil. Biz kendi oyunumuzu yansıtırsak, iyi sonucla ayrılırız" dedi. Kendi performansıyla ilgili yoneltilen soruya da cevap veren Şener, "Futbol bireysel bir oyun değil. Bizim icin onemli olan takıma katkı verebilmek. Katkı verebiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu. legendtexas.org __________________