Sıkıntıları Acıklayacağım
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Sıkıntıları Acıklayacağım
-
05-10-2019, 03:11:26Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 19 Nsan'da gercekleştirilecek geniş katılımlı Divan Kurulu toplantısıyla ilgili aıklama yaparken, "Kulubun sıkıntılarını acıklayacağım" dedi. Kadir Şankaya, Ozluce Tesisleri'nde bir basın toplantısı duzenledi. Şankaya, Divan Kurulu toplantısına Başbakan Yardımcısı Bulunet Arınc, Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Faruk Celik'le birlikte Bursa'ya her anlamda yon veren isimlerin davet edildiğini soyledi. Yeşil beyazlı kulubun bircok sıkıntıyla boğuştuğunu dile getiren Kadir Şankaya, şoyle devam etti: "Bursaspor'un geleceği bugune kadar tam manasıyla tartışılmadı. O yuzden bu toplantıyı uygun gordum. Bursaspor'un cok sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben cıkıp bunları tek tek soyleyeceğim. Bugune kadar bu kadar geniş katılımlı bir Divan Kurulu toplanmamıştı. Devlet buyuklerimize Bursaspor'un sıkıntılarını aktaracağız. Şimdi destek zamanı." Kadir Şankaya, Divan Kurulu uyesi Fahrettin Cakan'ın uyelikten cıkartılmasıyla ilgili toplanılan imzalar konusunda ise, "Bizim konumuz değil. Bunu Bursaspor yonetim kurulu ele alacak" dedi. Bursasporluyuz.net __________________